fbpx

EASYSPACES KIEST WE BOOST BRANDS ALS NIEUWE ONLINE PARTNER

EasySpaces.nl kiest voor We Boost Brands als nieuwe digitale partner. Het bedrijf is de grootste zakelijke verhuurder van kantoor en vergaderruimtes in de regio Bergen op Zoom.

We Boost Brands gaat voor Easyspaces aan de slag met een prestatiegerichte aanpak waarbij het creëren van naamsbekendheid in combinatie met leadgeneratie de focus heeft.

De samenwerking

Samen met We Boost Brands gaat Easyspaces aan de slag om via cross-mediale campagnes te zorgen voor een groei in de verhuur van kantoorruimtes. We ontwikkelen de volledige online strategie voor Easyspaces. Tevens zal We Boost Brands zorg dragen voor de complete implementatie via Social Media, SEO, Google Ads, Display & E-mailmarketing.

.

Over Easyspaces

Easyspaces verhuurt unieke kantoorruimtes en bedrijfsunits in Bergen op Zoom. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen waaronder: Belevingscentrum De Suikerfabriek, Delta Agrifood Business, De Melkfabriek en De Poort van Berrege. Flexibele ondernemers kunnen hier terecht voor compleet ingerichte kantoorruimtes, flexplekken, creatieve vergaderruimtes en statutaire zetels.

Over We Boost Brands

We Boost Brands is een allround online marketing bureau gevestigd in Roosendaal. Het bedrijf is gespecialiseerd in digital marketing en beschikt over een eigen team van specialisten in o.a. Strategie,  Google Ads, SEO, Social Media, E-mail marketing & Conversie optimalisatie. Dit doen we met 1 doel: ‘’Het boosten van jouw merk!’’ 

Ben je benieuwd wat We Boost Brands voor jou kan betekenen? Plan nu een gratis en vrijblijvend gesprek in via www.weboostbrands.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *