fbpx
Wij zorgen voor meer

Retail We Boost Brands

Gratis kennismaken
minder praatjes, meer resultaat

Retail marketing

We Boost Brands is een online performancy agency die gespecialiseerd is in het verbeteren van de onlineaanwezigheid van bedrijven en het versterken van merken in de markt. Wij geven jouw bedrijf een boost! Met een divers en ervaren team van marketingexperts, helpen we bedrijven in diverse branches om hun doelen te bereiken door middel van effectieve online marketingstrategieën. Zo ook in de retailbranche! In deze branche hebben we in de afgelopen jaren succesvolle online marketing trajecten begeleid. Om er een paar op te noemen: SuperCleaners, Avalon Petfood en Gigafan, maar zo zijn er nog veel meer bedrijven die we hebben geholpen.

Gratis kennismaken

Ga mee met de laatste trends

Wij begrijpen de uitdagingen binnen de retailbranche maar al te goed. Je moet in staat kunnen zijn om het op te nemen tegen andere online retailers. Niet alleen moet je klanten weten aan te trekken, je moet ze ook zien te behouden. Het creëren van een gepersonaliseerde klantervaring is hierbij cruciaal. Ook moet je in staat zijn om mee te gaan met de constante technologische veranderingen en het steeds veranderende consumentenbedrag.

 

Wij gaan jou daarbij helpen! We hebben verschillende marketeers in dienst die ieder gespecialiseerd zijn in een discipline om van jouw website of webshop een succes te maken. Van webdesign tot betaalde advertenties in Google en social media, wij hebben het in huis.

Super Cleaners RETAIL

Ons eigen Retail bedrijf

SuperCleaners

En óf we ervaring hebben in de retail. We hebben zelfs een eigen bedrijf in deze branche! Daardoor kennen wij de struggles van een ondernemer zoals jij. Zo kunnen we goed met je meedenken en een gepast advies geven over wat voor jou de goede stappen zijn in de toekomst.

In store marketing en meer

Zoek jij manieren om in winkels jouw product te vermarkten? Of ben jij meer op zoek naar manieren om de consument aan te spreken op straat? Wij helpen jou met zowel in store- marketing als andere soorten offline marketing. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we allereerst jouw behoeften en doelstellingen in kaart. Waar wil je naartoe groeien en welk budget stel je daarvoor beschikbaar? Wat zijn jouw belangrijkste producten en waar zit de meeste marge op? Wat zijn de trends in de markt waar wij rekening mee moeten houden? Aan de hand van die informatie creëren we vervolgens een (online) marketingstrategie. Je wordt gekoppeld aan een vaste projectmanager die als schakel dient tussen jou en de specialisten. De projectmanager neemt de strategie met jou door en in samenspraak wordt er bepaald welke kanalen er worden ingezet. Maandelijks neem je de resultaten door met jouw vaste contactpersoon. Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel! Het is mogelijk om de planning, taken en afgeronde werkzaamheden te bekijken in onze projectbeheertool. Zo ben je altijd op de hoogte wat wij voor jou aan het doen zijn.

Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Hieronder kan je diverse succesvolle klantcases lezen! Of neem direct contact met ons op om kennis te maken. We boost your brand!

Retailcases van We Boost Brands

Klant ervaringen

Bekijk alle cases
Boost
Wij zorgen voor meer

Minder praatjes, meer omzet!

Ja, dit wil ik ook!
Michael en martijn staan samen voor het internet marketing bureau eindhoven we boost brands