fbpx

WE BOOST BRANDS NIEUWE SAMENWERKING MET BEKEND VOERTUIGINRICHTER

We Boost Brands heeft een nieuwe samenwerking met Sortimo, die bekend staat om haar dienstenaanbod voor voertuiginrichting, voertuigbestickering en individuele werkplek organisaties.

Sortimo besloot aandachtig om We Boost Brands als nieuwe digitale partner te kiezen. We Boost Brands gaat voor Sortimo aan de slag met een prestatiegerichte aanpak waarbij de focus ligt op leadgeneratie, een eenduidig Social Mediabeleid en webbeheer.

Omdat Sortimo 13 verschillende vestigingen in Nederland heeft, is het eenvoudig om een Sortimo dealer vlakbij u te vinden! Sortimo gaat samen met We Boost Brands aan de slag om middels crossmediale campagnes te zorgen voor optimaal resultaat. Onder andere de inzet van Social Media, Google Ads, SEO, E-mail marketing en webbeheer wordt gedurende de campagne benut. 

Om een hechte samenwerking te bewerkstelligen is het noodzakelijk dat beide partijen elkaar goed begrijpen. Daarom gaat het team van We Boost Brands alle 13 vestigingen langs. Sterker nog, het team van We Boost Brands reist helemaal naar het hoofdkantoor in München om het contact verder te versterken.

Naast het persoonlijke contact dat We Boost Brands per ProPartner verzorgt biedt ze ook maatwerk oplossingen aan om de doelstellingen per partner te behalen.

Over We Boost Brands

We Boost Brands is een allround online marketing bureau gevestigd in Roosendaal. Het bedrijf is gespecialiseerd in digital marketing en beschikt over een eigen team van specialisten in o.a. Google Ads, SEO, Social Media, E-mail & Conversie optimalisatie. Dit doen zij met 1 doel: ‘’Het boosten van jouw merk!’’ We Boost Brands werkt onder andere voor klanten zoals: Peeters Landbouwmachines, Keukens-spuiten, Easyspaces & Nederland Bruist.

Over Sortimo

Als markt- en innovatieleider werkt Sortimo er voortdurend aan om haar klanten de grootst mogelijk toegevoegde waarde in hun dagelijkse werk te bieden. Dit doen zij door middel van efficiënte, duurzame en winstgevende activiteiten mogelijk te maken. Bij het ontwikkelen van nieuwe- of bij het optimaliseren van bestaande producten ligt de focus altijd op haar klantvoordelen. Ga voor meer informatie naar de website van Sortimo: https://www.mysortimo.nl/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *