Partnerschap

Bronze Partner van Producthero

Nieuwsgierig? Neem contact op

Jij wil toch ook graag meer superkrachten? Wij bij We Boost Brands in ieder geval wel. Daarom zijn wij onwijs trots om met jullie te mogen delen dat wij Bronze Partner zijn van Producthero! Dit houdt in dat wij ervaring hebben met Producthero CSS voor meerdere klanten. Nu behoren wij tot de helden van Producthero. Natuurlijk blijven we ons keihard ontwikkelen met als doel het gouden partnerschap.

Wat is Producthero?

Producthero is de grootste Google Premium CSS Partner en geeft adverteerders een korting van 20% in Googles veilingen voor Shopping advertenties. De biedingen die lopen via Producthero CSS worden hierdoor 25% krachtiger. Bedrijven als Bol.com, Ikea, Albert Heijn, Rituals en Wehkamp werken via Producthero. Dit bedrijf heeft zich hierdoor in de afgelopen jaren ontwikkeld als een veelgekozen alternatief voor adverteren via Google Shopping. Enorm vet dat wij nu dus ook gebruik mogen maken van deze mogelijkheid!

Boost
Samen zorgen we voor meer

Jouw Shopping advertenties boosten?

Plan een afspraak in!

Bronze Partner van Producthero: wat betekent dit voor jou?

Wij houden onze kennis altijd up-to-date. Nu we Bronze Partner zijn van Producthero, bewijzen we het onderste uit de kan te kunnen halen op gebied van online marketing. We Boost Brands zet Producthero in als onze Google CSS partner. Zo kunnen we voor jou als klant 20% goedkoper adverteren via Google Shopping. Ook hebben we beschikking over ontzettend handige en geavanceerde tools binnen Shopping advertenties. Die helpen om onze Shopping campagnes in Google zichtbaarder en winstgevender te maken. Met dit partnerschap zetten we als bureau een volgende stap om Google Shopping campagnes nóg beter te laten scoren voor onze klanten.

Ontdek hoe jouw bedrijf kan groeien

Jij hebt een bedrijf en bent zeer ambitieus, maar je kan wel wat hulp gebruiken in het ondernemerschap. Neem contact op met onze online performance agency. Ons bedrijf begon met twee vrienden en één idee aan een keukentafel. Binnen drie jaar groeiden we uit tot een bedrijf met twintig vaste werknemers in dienst. Wij weten hoe we de juiste klanten kunnen aantrekken en helpen jou daar graag mee! Vul het contactformulier in, dan spreken we elkaar binnenkort!

Relevante blog artikelen