fbpx
Samen voor meer

Partners

Samen sta je sterker

We Boost Brands hecht veel waarde aan een goed partnership. Samen sta je immers sterker. Lees verder om meer te weten te komen over onze partners!

StartToGrow Partners

StartToGrow

StartToGrow is er voor alle ondernemers uit de regio. Hierbij kan je denken aan de ondernemers met een duidelijk plan voor ogen; de ondernemers die alleen nog maar van ondernemen dromen, maar ook voor ondernemers die al even eigen baas zijn en willen doorgroeien. StartToGrow is het strategische klankbord voor jou als ondernemer.

 

We Boost Brands is dé erkende partner van StartToGrow op het gebied van (strategisch) online marketing. De meeste ondernemers hebben een (groei)doelstelling en wij helpen die ondernemers met het realiseren van deze doelstellingen. Dat doen wij door de inzet van slimme online marketingcampagnes. We hebben al menig ondernemer via StartToGrow mogen BOOST-en!

RSD FIT!

Een gezonde en actieve leefstijl makkelijk en aantrekkelijk maken voor alle inwoners van Roosendaal. Dát is waar RSD FIT! voor staat. Een veertigtal organisaties uit Roosendaal, gaan aan de slag voor een gezond Roosendaal. We Boost Brands is een erkend partner van RSD FIT!

 

We Boost Brands zal zich sterk maken voor gezonde inwoners en gezond werken en ondernemen in Roosendaal. Hoe? Door online zichtbaarheid te geven aan projecten van RSD FIT!, zodat de projecten een groter bereik krijgen en er meer aandacht voor de projecten zal zijn. We Boost Brands zal onder andere social media campagnes opzetten, ondernemers verbinden met elkaar en het platform RSD FIT bekend maken onder het juiste publiek.

Ben jij al helemaal RSD FIT!?

RSDFIT Partners
Roosendaal On Stage

Roosendaal ON STAGE

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?

 

We Boost Brands is erkend partner van Roosendaal ON STAGE. Roosendaal On Stage is een platform gericht op de VMBO leerlingen van uit de regio. Zij verbinden met hun platform VMBO studenten met het bedrijfsleven.

 

We Boost Brands is erkend partner en vindt het belangrijk dat jongeren praktijkervaring opdoen en stages lopen. Tijdens het stagelopen weet de student vaak al snel wat je wel en niet leuk vindt en dat vergemakkelijkt latere studie- en beroepskeuzes. We Boost Brands ontvangt via Roosendaal ON STAGE diverse jonge VMBO leerlingen en laat ze kennis maken met onze tak van sport.

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens