fbpx
Meer resultaat uit bestaande websitebezoekers

Conversie optimalisatie

Gratis kennismaken
Conversie optimalisatie

Meer resultaat uit bestaande website- bezoekers

Heeft jouw website veel websitebezoekers maar blijven de concrete aanvragen uit? Dan is dit het moment om aan de slag te gaan met conversie optimalisatie. In dit traject analyseren we je website en achterhalen we waarom bezoekers afhaken. We ontdekken barrières in je website en brengen deze doormiddel van data aan het licht. Vervolgens zorgen we dat deze verdwijnen zodat bezoekers wel contact met je gaan opnemen.

 

Ben jij benieuwd of je de juiste stappen neemt op dit moment? Vraag dan onze gratis quickscan aan. Wij analyseren je website en geven gratis & vrijblijvend een aantal praktische tips.

Gratis quickscan
Conversie optimalisatie

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een gerichte aanpak. Stap voor stap met als resultaat meer resultaat uit je bestaande websitebezoekers.

Ja, ik wil aan de slag met Conversie Optimalisatie
Easyspaces

Wat is Conversie Optimalisatie

In essentie is conversie optimalisatie het vinden van zoveel mogelijk barrières op je website en deze vervolgens wegnemen. Hoe meer barrières je wegneemt hoe gemakkelijker het is voor gebruikers om een conversie te maken. Een barrière op een website kan van alles zijn. Bijvoorbeeld de kleur van buttons, de zoekfunctie van je website en zelfs de content op je website. Deze slimme data combineren we met het gebruiksgedrag van je doelgroep. Aan welke informatie hebben ze behoefte? En hoe kunnen wij ervoor zorgen dat alle informatie op de juiste plek zichtbaar is op je website. Dat is conversie optimalisatie.

 

Conversie optimalisatie
Conversie optimalisatie

Wat doen we precies met Conversie Optimalisatie

Ons team van specialisten gaat voor je aan de slag met de volgende disciplines:

  • Website analyse: We analyseren je website door en door. Zien we een opvallend hoog uitstappercentage waar dat niet hoort? Dan gaan we daar inzoomen. Data is de sleutel tot een hogere conversie.
  • Heatmapping: Hoever scrollen je gebruikers op de pagina? Of welke delen van je pagina worden het meest bekeken. Juist daar moet je waardevolle content te zien zijn. Heatmaps helpen je om die plaatsen inzichtelijk te maken.
  • A/B testing: Stel je laat 2 varianten van je webpagina zien aan je publiek. Welke zou dan het meeste resultaat opleveren? Dat is wat we uitzoeken met A/B testing.
  • Mouse tracking: We laten je zien hoe gebruikers met hun muis navigeren over je website.

Meer leads en klanten via conversie optimalisatie

Het optimaliseren van de conversie is de manier om meer resultaat uit bestaande bezoekers te halen. Met een gerichte aanpak kun je een structurele groei realiseren in het aantal leads of aankopen uit je website. Wanneer je hiermee wil starten dien je wel websitebezoekers te hebben. A/B testing is in de regel zelfs pas interessant vanaf minimaal 1.000 conversies per maand. Dat betekent niet dat je je conversie niet kunt verhogen wanneer je die aantallen niet haalt. Integendeel! Ook met kleine aantallen kunnen we impact maken op jouw website of webshop.

Conversie optimalisatie
Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips om je Conversie te optimaliseren

Gratis quickscan

Onze succesverhalen

Boost
WIJ ZORGEN VOOR MEER

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Gratis kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens