Meer resultaat uit bestaande websitebezoekers

Conversie optimalisatie

Gratis kennismaken
Conversie optimalisatie

Meer resultaat uit bestaande website- bezoekers

Je hebt veel websitebezoekers, maar weinig tot geen aanvragen. Zonde! Daar valt met conversie optimalisatie veel aan te verbeteren. Wat conversie optimalisatie is? Met deze manier van optimaliseren vergroot je de kans dat een websitebezoeker een product of dienst bij jou afneemt. Er zijn veel stappen voor een bezoeker afrekent en iedere stap is onwijs belangrijk.

 

We Boost Brands achterhaalt waarom jouw bezoekers momenteel nog afhaken in het koopproces en zorgt ervoor dat deze obstakels in de toekomst worden voorkomen. Wil jij meer conversies? Schakel dan met onze conversie-experts.

Gratis quickscan
Conversie optimalisatie

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een gerichte aanpak. Stap voor stap met als resultaat meer resultaat uit je bestaande websitebezoekers.

Ja, ik wil aan de slag met Conversie Optimalisatie
Easyspaces

Wij gaan jouw website analyseren

De eerste stap van conversie optimalisatie is het analyseren van jouw website. Wat gaat er op dit moment goed en wat kan er beter? Zien we dat er een opvallend hoog uitstappercentage is? Op elk detail zoomen we in met als doel dat we huidige valkuilen kunnen tackelen en de koopprocessen van jouw klanten kunnen bevorderen. Het mooiste zou zijn als ieder koopproces voortaan volledig wordt doorlopen. Dit is een tikkeltje onrealistisch. Wat we wel kunnen doen, is jouw website maximaal optimaliseren. Alle data zo aantrekkelijk maken: dat is de sleutel tot een hoger conversiepercentage.

 

Conversie optimalisatie
Conversie optimalisatie

Scrolgedrag bekijken met heatmapping

Hoe ver scrollen websitebezoekers over jouw pagina? Welke delen van je pagina (en je website) worden het meest bekeken? Op de plekken waar het vaakst naar wordt gekeken, moet de meest waardevolle content komen te staan. Met heatmaps brengen we deze plaatsen in kaart. Zo kunnen we hier samen goed op inspelen en ervoor zorgen dat elke websitebezoeker voortaan vooral de belangrijkste content te zien krijgt. Heatmapping is daarom een onmisbaar onderdeel van conversie optimalisatie.

Tijd voor A/B testing

Onze conversiespecialisten zijn fan van A/B testing. Bij deze tests worden er twee varianten van één pagina gemaakt. Deze publiceer je beide om te zien welke pagina het meest in trek is bij jouw websitebezoekers. Op deze manier ontdek je welke variant het meeste resultaat, en daarmee de meeste conversies, oplevert. Zulke tests kunnen we inzetten op jouw website, maar ook uitvoeren als je ons inschakelt voor e-mailmarketing. Soms zijn de verschillen minimaal. Toch kunnen de effecten immens zijn. Als je ons inschakelt voor conversie optimalisatie, implementeren we dan ook graag A/B testing in jouw strategie.

Zoekmachine optimalisatie
Conversie optimalisatie

Inzicht in navigeren met mouse tracking

Dit is vergelijkbaar met heatmapping. Bij mouse tracking bekijken we hoe websitegebruikers met hun website over jouw website navigeren. Met deze gegevens kunnen we de website-ervaring beïnvloeden en ervoor zorgen dat potentiële klanten betalende klanten worden. Misschien denk je in eerste instantie niet aan mouse tracking bij conversie optimalisatie, maar het kan van grote invloed zijn op jouw omzet.

Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips om je Conversie te optimaliseren

Gratis quickscan

Geef jouw bedrijf een boost met conversie optimalisatie

Maak gratis kennis met onze conversie optimalisatie specialisten. We horen graag waar jij tegenaan loopt met je onderneming. We Boost Brands blijft altijd op de hoogte van de actualiteiten op gebied van online marketing. Al onze kennis en ervaring zetten we graag in om jouw bedrijf te laten groeien. Plan een sparringsessie in met onze experts en behoor binnenkort tot onze succesverhalen!

Onze succesverhalen

Boost
WIJ ZORGEN VOOR MEER

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Gratis kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens