Keukens-spuiten.nl

+1460% meer offerte aanvragen uit Nederland en België

Ja, dit wil ik ook!

+113% groei

in relevante website bezoekers

1,07% naar 2,56%

groei in conversieratio

Van 20 naar 312

offerte aanvragen per maand

De stip op de horizon

De klantvraag

Een groei in offerte aanvragen uit Nederland en België

Uitdaging

Van 20 naar 312 offerte aanvragen per maand via de website

Al meer dan 10 jaar is Keukens-spuiten actief in het spuiten van keukens. Daarin zijn ze inmiddels zo goed dat je keuken er als nieuw uitziet wanneer je hem hebt laten spuiten. Keukens-spuiten.nl spuit inmiddels tientallen keukens per week en doet dit voor elk type keuken die je maar kunt bedenken. Het bedrijf heeft vestigingen in Roosendaal, Vianen en Eindhoven. De huidige website heeft als doel zoveel mogelijk leads te verzamelen. Voor Keukens-spuiten.nl is de belangrijkste lead een offerte aanvraag.

 

In samenwerking met We Boost Brands heeft Keukens-spuiten.nl als doel om te groeien van gemiddeld 20 offerte aanvragen per maand naar +200 Een ambitieuze doelstelling. Maar doormiddel van slimme online marketing hebben we het gewenste aantal offertes niet alleen gerealiseerd, maar ruimschoots weten te overtreffen!

Referentie

Michael Heskens

Eigenaar Keukens-spuiten

“De reden dat we de samenwerking met We Boost Brands zijn aangegaan is omdat ze altijd gemakkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast denken ze goed mee in zowel strategie als uitvoering. Sinds dat we de samenwerking zijn aangegaan heeft ons bedrijf grote resultaten geboekt. Door deze succesvolle samenwerking heeft ons bedrijf echt de beoogde groei kunnen realiseren. Ik kan We Boost Brands dan ook bij iedereen aanbevelen.”

Ja, dit wil ik ook!
De eerste stap op weg naar meer

Een boost in offerte aanvragen via de website

Onze aanpak

Aanpak

Krachtige online marketing strategie

Om de gewenste doelstellingen te kunnen behalen was het noodzaak een goed aanvalsplan te bedenken. Doormiddel van onderzoek naar de markt, doelgroep en concurrenten kregen we een goed beeld waar de kansen lagen voor Keukens-spuiten.nl. De resultaten uit dit onderzoeken spiegelden we aan de data van de bestaande website. Hieruit bleek dat we ons moesten focussen op het genereren van meer relevant verkeer naar de website. Daarnaast moest de route op de website tot het aanvragen van een offerte eenvoudiger en relevanter.

 

Om de plannen heel concreet te maken rekenden we, op basis van de reeds bestaande website statistieken uit, hoeveel website bezoekers we bij een bepaalde conversieratio nodig zouden hebben. Voor Keukens-spuiten.nl rekenden we uit dat we bij een conversieratio van 2.3% minimaal 3.000 website bezoekers per maand nodig zouden hebben. Door op deze manier de KPI’S te presenteren maakten we de doelstellingen voor de website heel transparant. Qua doelgroep gaan we ons i.p.v. landelijk meer regionaal focussen. Door dichter bij de spuiterij meer aanvragen te realiseren zorgden we voor een directe besparing in de transportkosten voor Keukens-spuiten.nl. Daarnaast konden ze meer keukens in dezelfde periode spuiten. Een win, win scenario!

Wat zijn we gaan doen

  • Google Ads optimaliseren met een focus op regionaal verkeer i.p.v. landelijk
  • Alle doelstellingen in een overzichtelijk dashboard plaatsen
  • Verbeteren van re-marketing campagnes gericht op de doelgroep
  • Conversie optimalisatie waarbij we meer rendement halen uit bestaand verkeer
  • Het maken en verbeteren van landingspagina’s op keukens-spuiten.nl
  • (online) Communicatie om de doelgroep frequent relevante informatie te bieden.

Minder koffie, meer champagne

Resultaten voor Keukens-spuiten.nl

Wij zorgen voor meer!

Resultaten

De vernieuwde aanpak draagt bij aan het aantal offerte aanvragen, zover was al duidelijk. In totaal gingen we van gemiddeld 20 offerte aanvragen naar gemiddeld 312! In januari haalden we zelfs 321 offerte aanvragen.

 

Maar er is veel meer bereikt. Door heel de website heen groeiden de KPI’S explosief! Zo ging het aantal websitebezoekers van gemiddeld 1.500 naar 3.200 per maand. Door het simpelere navigatie en verbeterde landingspagina’s ging de conversieratio van 1.07% naar liefs 2.56% per maand.

+113% groei

113% groei in relevante website bezoekers

1.07% naar 2.56%

groei in conversieratio

Van 20 naar 312

offerte aanvragen per maand

Boost
Wij zorgen voor meer

Wil jij net zoals Keukens-spuiten.nl ook een Boost voor jouw bedrijf?

Ja, dit wil ik ook!
online marketing strategie strategen