We Boost Brands

Verkopen op Cdiscount.com

Wil jij dit ook?
Wil jij meer verkopen?

Blokker Connect Marketplace

Cdiscount.com, een van de grootste marketplaces in Frankrijk, fungeert als een uitgestrekt online warenhuis met meer dan zeventig miljoen producten en een indrukwekkend klantenbestand van meer dan 9 miljoen kopers. Met een partnerbestand van bijna 15.000 verkopers uit 70 verschillende landen, biedt Cdiscount.com een wereldwijd platform voor het aanbieden van diverse producten. Sinds de uitbreiding naar bijna 20 verschillende Europese landen, is het maandelijkse bereik van Cdiscount.com gestegen naar 22 miljoen bezoekers. Door deze uitbreiding krijg je de kans om je producten aan te bieden aan maar liefst 230 miljoen potentiële consumenten.

Maak nu kennis!
We stellen ons graag aan je voor

Welkom bij We Boost Brands

Bekijk onze bedijfsvideo in slechts 1 minuut

Welkom

Kan ik verkopen via Cdiscount.com?

Voordat je jouw producten kunt aanbieden op Cdiscount.com, dien je te voldoen aan enkele criteria:

  • Producten moeten een geldige EAN-code hebben.
  • De producten moeten passen in een van de categorieën van Cdiscount.com.
  • Klantvragen moeten in het Frans kunnen worden beantwoord via e-mail.
  • Je hebt een Frans adres nodig voor retouren of moet de klant voorzien van een retourlabel waarvan de kosten minimaal zijn gedekt nadat het retourpakket de Franse grens heeft bereikt.
  • Je kunt leveren in heel Frankrijk, inclusief de eilanden rondom het land.

 

Doelgroep van Cdiscount.com

Cdiscount.com trekt vooral prijsbewuste consumenten aan. Dit blijkt uit de talrijke kortingen en de mogelijkheid voor verkopers om zogenaamde vouchers te gebruiken. Deze vouchers zijn tijdsgebonden kortingen die verschijnen zodra een aantal artikelen zijn geselecteerd. In tegenstelling tot andere marketplaces, waar een combinatie van factoren het koopblok bepaalt, geeft Cdiscount.com de voorkeur aan de goedkoopste prijs. Als jij een cent goedkoper bent dan je concurrent, heb jij het koopblok in handen.

 

Is Cdiscount.com geschikt voor mij?

Voor succes op Cdiscount.com is het cruciaal dat je een eigen merk hebt waarbij jij de enige aanbieder bent. Opties zoals het verbeteren van productpagina’s met HTML-geoptimaliseerde marketingomschrijvingen en het volledig invullen van attributen bieden mogelijkheden om de verkoop te verhogen. Echter, bij concurrerende producten is het lastiger om veel verkopen te realiseren. Je kunt je productinformatie en aanbiedingen via een API binnenlaten, maar voor niet-bestaande producten in de Cdiscount.com-catalogus is handmatige invoer van productinformatie aan te raden.

Neem nu contact op!
Wat zijn de opties?

Marketing-opties bij Cdiscount.com

Cdiscount.com biedt verschillende marketingopties, waaronder sponsored products, inzet van marketingbudget in Google Shopping, en het gebruik van vouchers. Bij het optimaliseren van productinformatie en marketingomschrijvingen kun je worden uitgenodigd voor het Boost It-programma. Dit programma stelt je in staat om je marketingomschrijvingen verder te verbeteren met behulp van templates en aangepaste versies.

 

Aanmelden als verkoper bij Cdiscount.com

Als je een eigen webshop hebt en beschikt over een geldig BTW-nummer, kun je een verkoopaccount aanvragen bij Cdiscount.com. De goedkeuring van Cdiscount.com is vereist voordat je jouw producten kunt aanbieden op het platform. Deze aanvraag kan worden ingediend via een online formulier.

 

Hulp nodig bij verkopen op Cdiscount.com?

Cdiscount.com is geen eenvoudige marketplace om mee te beginnen, maar met de juiste kennis kan je een succesvol verkoopkanaal creëren via deze Franse reus. Wij begrijpen de ins en outs van het verkopen op Cdiscount.com en staan klaar om je te helpen. Wil je succesvol verkopen via deze Franse marketplace? Neem dan contact met We Boost Brands op en laten we samen nieuwe mogelijkheden verkennen!

Minder praatjes, meer resultaat

Waar we goed in zijn

Wat kunnen wij nog meer?

DIENSTEN
Bekijk alle diensten
Boost
WIJ ZORGEN VOOR MEER

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om te verkopen op Cdiscount?

Maak kennis!
reclamebureau bergen op zoom

Relevante blog artikelen