fbpx
Organisch online vindbaar zijn met SEO

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Organisch vindbaar zijn met zoekmachine optimalisatie

Wist je dat sommige internetgebruikers bewust de Google advertenties overslaan wanneer ze op zoek gaan naar een product of dienst. Naast dat je betaald vindbaar kunt zijn binnen Google of Bing kan dit ook organisch. Via zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorg jij voor meer online zichtbaarheid en trek je jouw doelgroep naar je website. SEO is een midden-lange termijn strategie. Het kan namelijk even duren voordat jij organisch zichtbaar bent op de woorden waar jij dat wenst. Zoekmachine optimalisatie is een continue proces bestaande uit Content, Techniek en Autoriteit. Wij helpen je stap voor stap met het neerzetten van een krachtige SEO aanpak.

 

Ben jij benieuwd of je de juiste stappen neemt op dit moment? Vraag dan onze gratis quickscan aan. Wij analyseren je website en geven gratis & vrijblijvend een aantal praktische tips.

Gratis quickscan
Zoekmachine optimalisatie

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een krachtige SEO aanpak. Stap voor stap met als resultaat nieuwe websitebezoekers, leads en klanten via zoekmachine optimalisatie.

Gratis kennismaken
Klaar boost

Hoe zorg je voor een resultaatgerichte SEO aanpak?

We houden continue de nieuwste updates van zoekmachines in de gaten. Deze zoekmachines werken op basis van algoritmes met veel variabelen die deze beïnvloeden. Wanneer je aan de slag wil gaan met zoekmachine optimalisatie dan wil je aan zoveel mogelijk van die variabelen voldoen. Wil je echt de absolute topposities bereiken? Dan heb je zeer waarschijnlijk te maken met concurrentie. Je bent immers niet de enige met die ambitie. Met alleen een strakke webtekst zul je er niet komen. Naast krachtige content zijn de techniek & snelheid van je website ook belangrijk. En zelfs het aantal links van en naar je website spelen een belangrijke rol.

 

SEO is daarom ook een continue proces waar je periodiek tijd in moet steken. Wij beschikken over de juiste kennis en tools om je volledig te ontzorgen of samen met je marketingteam heel gericht de juiste stappen te zetten. Ben jij klaar om je SEO een boost te geven?

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

3 SEO pijlers: Content, Techniek & Autoriteit

1. Content

SEO vriendelijke content is onmisbaar om organisch te scoren in Google of Bing. Het SEO technisch schrijven van teksten zit hem niet enkel in de platte tekst. Ook afbeeldingen, video’s en links spelen allemaal een bepalende rol. Wij helpen je stap voor stap met een neerzetten van krachtige SEO content waar de zoekmachine helemaal wild van wordt.

 

2. Techniek

Een goede technische website is de basis voor goede vindbaarheid. De snelheid en mobielvriendelijkheid zijn factoren die bepalend zijn voor goede resultaten in SEO. Wij analyseren je techniek grondig en brengen een praktisch advies uit waar winst te behalen valt.

 

3. Autoriteit

Ook wel linkbuilding genoemd. Met linkbuilding bouw je autoriteit op door relevante externe websites naar jouw websites te laten verwijzen. Dit kan gewoon doormiddel van een link. Maar hoe zorg je nu voor deze links? Onze linkbuilding specialisten hepen je stap voor stap op weg.

Een praktisch stappenplan voor resultaatgerichte SEO

Top! Je wil gaan starten met zoekmachine optimalisatie. Maar waar begin je nu? En wat kun je verwachten wanneer we samen aan de slag gaan?

 

Bij de start van de samenwerking starten we altijd met een SEO 0-meting. Dat betekend dat we je website analyseren en je huidige prestaties in kaart brengen. Daarnaast brengen we het zoekgedrag van je doelgroep in kaart. Want welke woorden gebruiken ze eigenlijk? Wanneer de audit gereed is gaan onze specialisten aan de slag met een praktisch plan van aanpak. Hierin staat precies welke content we gaan (her)schrijven, hoe het concurrentieniveau is en hoe wij gaan zorgen dat we boven je concurrentie uitstijgen.

 

Onze analyses presenteren we bij voorkeur persoonlijk. In een gerichte presentatie inclusief planning. Zodat we na ons verhaal meteen aan de slag kunnen gaan.

Zoekmachine optimalisatie
Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips om je SEO te optimaliseren

Quickscan aanvragen

Onze SEO succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens