Organisch online vindbaar zijn met SEO

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Organisch vindbaar zijn met zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimaliseren kan ontzettend waardevol zijn voor jouw bedrijf. Als je zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, toepast in jouw online marketing strategie word je beter zichtbaar in Google en/of Bing. Vaak klikken internetgebruikers op de bovenste zoekresultaten die niet betaald worden, omdat ze meer vertrouwen hebben in de bedrijven die op een organische manier bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. SEO is een strategie die vaak iets meer tijd in beslag neemt, omdat het even kan duren voor je organisch vindbaar bent op de gewenste woorden. Door het creëren van krachtige teksten met de beste zoekwoorden zorgen wij ervoor dat jij meer gevonden wordt.

Gratis quickscan
Zoekmachine optimalisatie

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een krachtige SEO aanpak. Stap voor stap met als resultaat nieuwe websitebezoekers, leads en klanten via zoekmachine optimalisatie.

Gratis kennismaken
Klaar boost

Een krachtige SEO-strategie opstellen

Als je samenwerkt met We Boost Brands, bepalen we allereerst de strategie voor het zoekmachine optimaliseren. Wat maakt jouw bedrijf anders dan je concurrenten? Over welke onderwerpen heb jij kennis die kan worden verwerkt in teksten? Wie zijn jouw concurrenten en op welke zoekwoorden scoren zij?

We maken een nulmeting en kijken hierbij waar jouw doelgroep naar zoekt op het internet. Ook bepalen we welke content belangrijk is om te creëren én te optimaliseren. Door jouw concurrenten te analyseren, kunnen we een strategie bedenken om boven de concurrentie uit te stijgen. Zodra we samen jou je strategie en doelen hebben bepaald, is het tijd voor de volgende stap.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Zoekwoorden Onderzoeken & bepalen

Tijd voor het zoekwoordenonderzoek! Dit is eigenlijk de basis van het zoekmachine optimaliseren. Met onze betrouwbare tools onderzoeken wij op welke zoekwoorden we het beste de content voor op jouw website kunnen inzetten. Onze experts in zoekmachine optimalisatie wegen een aantal factoren af bij het bepalen van de zoekwoorden. Zo wordt er gekeken naar hoe vaak er op een bepaald woord wordt gezocht en naar de grootte van de concurrentie. Hoe hoger de concurrentie, hoe moeilijker het is om goed te scoren met zo’n zoekwoord. Als we alle zoekwoorden hebben bepaald, is het tijd om aan de slag te gaan met het optimaliseren van jouw website.

Zeer sterke Content creëren

Onze SEO-toppers gaan aan de slag met het creëren van sterke content die jou helpt bij het zoekmachine optimaliseren. We schrijven pakkende teksten die jou organisch écht laten scoren. Onze tekstschrijvers verwerken de zoekwoorden zo natuurlijk mogelijk en leveren alleen teksten aan waarvan de leesbaarheid enorm hoog is. Zo worden deze teksten op jouw website helemaal gelezen, blijven websitebezoekers langer op de pagina’s hangen en is de kans op doorklikken hoog. De juiste afbeeldingen, video’s en links worden verwerkt, want die dragen ook weer bij aan een hogere positie in de zoekmachines. Het draait dus niet alleen om het schrijven van ‘platte’ teksten, maar om zo veel meer!

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine Optimalisatie

Technische zoekmachine optimalisatie

Het is belangrijk dat jouw website technisch helemaal goed werkt. Dit draagt bij aan hoe jij scoort in de zoekmachines. De SEO-marketeers die zich vooral bezighouden met de technische kant van het zoekmachine optimaliseren, analyseren van jouw website. Zij brengen adviezen uit en vertellen je waar winst te behalen valt. Bij het onderzoeken van je website kijken we onder andere naar:

  • Snelheid van je website
  • Mobielvriendelijkheid
  • Meta descriptions
  • ALT-tags

Linkbuilding voor meer autoriteit

Iets waar je misschien minder snel aan denkt, maar wel ontzettend kan bijdragen aan jouw positie in de zoekmachines, is linkbuilding. Met linkbuilding creëer je meer autoriteit door relevante externe websites naar jouw website te laten verwijzen. Dit kan door middel van een link die verwijst naar jouw homepage of een andere belangrijke pagina. Makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig weten onze experts hoe zij linkbuilding het best kunnen toepassen binnen jouw online strategie.

Zoekmachine adverteren
Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips om je SEO te optimaliseren

Quickscan aanvragen

Ga gericht aan de slag met zoekmachine optimalisatie

Jij wilt starten met het zoekmachine optimaliseren. Top! We Boost Brands kan jou daar goed mee helpen. Samen zorgen we ervoor dat jouw potentiële klanten je voortaan vinden als ze zoeken in Google en/of Bing. Plan een kennismakingsgesprek in met onze SEO-specialisten en bespreek onder het genot van een kopje thee of bak koffie wat je dromen, wensen en verwachtingen zijn van onze hulp bij jouw online marketing.

Onze SEO succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
online marketing strategie strategen