fbpx
Real-time inzicht in de belangrijkste cijfers en trends

Dashboarding

Dashboarding

Real-time inzicht in de belangrijkste cijfers en trends

Wanneer je actief aan de slag gaat met online marketing wil je niets liever dan inzicht in de resultaten. Het liefst real-time wanneer het jou uitkomt. Een online dashboard is hiervoor perfect! Een dashboard is een overzicht van alle belangrijke KPI’s van je website, webshop of online platform. Het dashboard kunnen we helemaal op maat inrichten geheel naar jouw wensen.

 

Wij helpen je graag stap voor stap met het realiseren van een online dashboard. Zodat jij 24/7 op de hoogte bent van jouw online marketing resultaten.

Dashboarding

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een real-time inzicht in je cijfers. Met als resultaat een praktisch dashboard met alle belangrijke KPI’s. We zorgen voor grip op al je online marketing activiteiten.

Ja, ik wil een real-time dashboard voor mijn bedrijf
Zoekmachine adverteren

Hoe zorgen we voor een praktisch dashboard?

Wanneer je meer inzicht wil in je marketing prestaties is een dashboard een ontzettend waardevolle tool. De eerste stap wanneer we een dashboard gaan inrichten is in een persoonlijk gesprek achterhalen wie moet met het dashboard gaan werken en wat zijn/haar doelen zijn. Op die manier krijgen we concrete informatie wat waardevol is om te bouwen.

 

Zodra de inventarisatie is afgerond kijken we welke data er al beschikbaar is. We controleren of de data zuiver en bruikbaar is. Wanneer dit zo is starten we met het koppelen van alle databronnen aan het dashboard. Nu de datakoppelingen zijn gemaakt kunnen we aan de slag met het opzetten van jouw dashboard.

Dashboarding
Dashboarding

Alle marketingkanalen overzichtelijk in één dashboard

We begrijpen heel goed dat niet iedereen dezelfde informatie nodig heeft uit het dashboard. Zeker wanneer je werkt met een marketingteam heeft elk teamlid zijn eigen wensen. We snappen dat een Social Media marketeer andere KPI’s wil zien dan een Google Ads specialist. Ook dat is geen probleem. Onze eigen data specialisten zorgen voor een maatwerk dashboard wat uit meerdere pagina’s kan bestaan. Zo heeft elk teamlead precies inzicht in de KPI’s die voor hem/haar belangrijk zijn.

Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis demo

We laten je direct enkele voorbeeld
dashboards zien

Demo aanvragen

Onze succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Gratis kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens