Real-time inzicht in de belangrijkste cijfers en trends

Dashboarding

Dashboarding

Real-time inzicht in de belangrijkste cijfers en trends

Inzicht hebben in je resultaten. Wel zo fijn als je actief aan de slag gaat met online marketing. Als je een online dashboard hebt, kun je starten met dashboarding. Zo heb je realtime-inzicht in jouw KPI’s en blijf je op de momenten waarop het voor jou uitkomt op de hoogte van alle online resultaten die we samen behalen. Met dashboarding heb je grip op al jouw online marketing activiteiten. Online marketing is namelijk meer dan toffe posts plaatsen, webteksten schrijven en mails versturen. We Boost Brands is jouw online performance agency. Samen laten we jouw merk enorm groeien!

Dashboarding

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een real-time inzicht in je cijfers. Met als resultaat een praktisch dashboard met alle belangrijke KPI’s. We zorgen voor grip op al je online marketing activiteiten.

Ja, ik wil een real-time dashboard voor mijn bedrijf
Zoekmachine adverteren

Start van een praktisch dashboard

De basis van een praktisch dashboard is een persoonlijk gesprek met jou. Wie gaat er met het dashboard werken en wat zijn jouw/jullie doelen? Geef ons vooral zo veel mogelijk informatie, zodat we weten hoe we het beste voor jou met dashboarding aan de slag kunnen. Het is mogelijk om een maatwerk dashboard te laten creëren met meerdere pagina’s.

 

De ene medewerker binnen jouw bedrijf heeft namelijk hoogstwaarschijnlijk andere informatie nodig dan een werknemer van een andere afdeling. Door dashboarding op maat krijgt ieder teamlid precies inzicht in de KPI’s die voor hem of haar belangrijk zijn.

Dashboarding
Dashboarding

Wij leveren zuivere en bruikbare data

Onze dashboarding specialisten kijken welke data er momenteel al zijn. Deze data wordt grondig bekeken, want de gegevens moeten wel kloppen en bruikbaar zijn. Alle verzamelde informatie die onwaarheden bevat, laten we achterwege. Zonde om deze info te verwerken in jouw dashboard, omdat die informatie de resultaten kan beïnvloeden. Als alle data kloppen, koppelen we alle databronnen aan het dashboard.

 

Na deze koppeling kunnen we jouw dashboard met één of meerdere pagina’s opzetten. Zo kun jij daarna aan de slag met dashboarding en zelf continu alle resultaten inzien. Uiteraard houden wij ook alles voor je bij in duidelijke rapporten en houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis demo

We laten je direct enkele voorbeeld
dashboards zien

Demo aanvragen

Aan de slag met dashboarding

Meer inzicht in jouw online marketing campagnes krijg je door gebruik te maken van dashboarding. Ben jij geïnteresseerd in deze tool, die wij voor jou kunnen implementeren én personaliseren? Vraag een gratis demo aan, zodat onze dashboard experts je kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming.

 

In onze gratis en vrijblijvende sparsessie kijken we naar de groeikansen voor jouw bedrijf en krijg je energie én inspiratie door ons creatieve kantoor. Spreken we elkaar binnenkort om jouw bedrijf een boost te geven?

Onze succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Gratis kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens