Facebook, LinkedIn, Instagram en meer

Social Media Marketing

Gratis kennismaken
Social Media marketing

Likes, volgers, leads of klanten via social media marketing

Zet social media marketing gericht in voor een groter bereik, een groeiend aantal likes én meer volgers op de socials. Tegenwoordig kun je met een onderneming niet meer om social media heen. Het is belangrijk om hier actief op aanwezig te zijn, zodat je een autoriteit wordt in jouw branche. Jouw potentiële klanten zijn namelijk ook veelvuldig actief op Facebook, LinkedIn, Instagram en/of TikTok. Social media marketing draait wel meer om dan af en toe leuke foto’s plaatsen. Voor een krachtige social media aanpak heb je aan We Boost Brands een goede. Wij weten alles over de nieuwste trends en laten jouw onderneming online groeien.

Social Media Marketing

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met aantrekkelijke social media marketing. Stap voor stap met als resultaat krachtige content waarmee we heel gericht je doelgroep kunnen bereiken.

Ja, ik wil aan de slag met social media

Sterke strategie voor social media marketing opstellen

Aan het begin van onze samenwerking horen we graag welke doelen jij nastreeft. Jouw doelen, verwachtingen en wensen nemen we mee tijdens het creëren van een krachtige social media marketing strategie. Het is belangrijk dat je nadenkt over de doelgroep die jij wilt bereiken. Waar bevindt jouw doelgroep zich?

 

Je kunt wel actief zijn op alle kanalen, maar je kunt je het beste focussen op het kanaal/de kanalen waar jouw potentiële klanten op aanwezig zijn. Vervolgens bepalen we welke boodschappen relevant zijn voor jouw volgers en wanneer je het beste bepaalde content kunt plaatsen. Door relevant te zijn, zul je zien dat je meer likes en volgers krijgt.

Social Media marketing
Social Media

Tijd om de campagne te lanceren

Als we alle informatie hebben verzameld over jouw doelgroep, doelstellingen en het budget, gaan we aan de slag met het bouwen van de social media marketing campagne. Deze campagne houden we continu in de gaten en optimaliseren we keer op keer. Het doel? Maximaal resultaat en zo veel mogelijk feestelijke champagnemomenten. We willen natuurlijk wel dat we al jouw doelstellingen behalen en zetten daarbij nog een stapje extra. Mocht je tijdens de campagne vragen hebben, dan kun je deze stellen aan jouw eigen contactpersoon. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de behaalde cijfers.

Organische of betaalde content

Je kunt op twee manieren groeien met social media marketing: door organische en/of betaalde content in te zetten. Bij organische content maken we krachtige berichten die zorgen voor likes, volgers en uiteindelijk leads. Je zit met organische content wel een beetje vast aan je eigen bereik, dat vaak niet enorm snel groeit.

 

Als we ook betaalde content mogen creëren, kunnen de doelgericht aan de slag met social media advertising. Jouw boodschap zetten we betaald uiteen bij je doelgroep, waardoor je nóg meer mensen bereikt dan normaal.

Zoekmachine adverteren
Social Media marketing

Waarom zou je adverteren op social media?

Je kunt met social media marketing en social media advertising heel gericht betaalde content uitzetten. Voor het beste resultaat is het enorm belangrijk om jouw doelgroep in kaart te brengen. We bepalen welke boodschap echt relevant is. Relevantie is ons uitgangspunt, want jouw content moet op de juiste momenten worden geplaatst. Zo zorg je ervoor dat je de meeste impact hebt op (nieuwe) volgers en potentiële klanten.

 

Door een contentkalender te creëren die inspeelt op de actualiteiten, zal jouw bereik groter worden en ontvang je meer leads. Als je niet adverteert op social media, kunnen veel potentiële klanten jou ook niet vinden. Zonde! Daarom zijn wij voorstander van social media advertising.

Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips voor jouw social media aanpak

Quickscan aanvragen

Geef jouw merk een boost met social media marketing

Maak kennis met onze experts op het gebied van social media marketing. Bij We Boost Brands werken alleen getalenteerde mensen met een liefde en passie voor marketing; daar vallen de socials ook onder. We bespreken graag wat wij voor je kunnen betekenen. Samen zorgen we ervoor dat jouw volgers- en likesaantallen groeien én jij meer leads krijgt. Spreken we je binnenkort?

Onze succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
online marketing strategie strategen