Wij maken, analyseren en verbeteren jouw Google Ads campagnes

Zoekmachine adverteren

Gratis quickscan
Zoekmachine adverteren

Meer klanten met Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren, oftewel SEA, zorgt voor meer bezoekers op jouw website. Bij Search Engine Advertising adverteren we met een bepaald budget op een relevant gekozen zoekwoord. Wil jij groeien met je bedrijf en meer leads binnenhalen? Dat kan! We Boost Brands behaalt dagelijks voor opdrachtgevers maximale resultaten met het adverteren in zoekmachines. Samen laten we jouw bedrijf groeien met scorende zoekmachine advertenties. Het resultaat is meer leads, meer conversies en/of meer online verkopen. Ben jij er klaar voor om meer omzet te draaien met je onderneming? Plan dan een sparringsessie in met onze ambitieuze en enthousiaste SEA-experts.

 

 

Zoekmachine adverteren

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een scorende zoekmachine advertenties. Stap voor stap met als resultaat zichtbaar zijn voor nieuwe leads en klanten voor jouw bedrijf.

Vrijblijvend kennismaken

1. Onderzoek & Kansen vinden

Voor we starten met zoekmachine adverteren, doen we uitgebreid onderzoek naar jouw bedrijf en de huidige markt. We willen alles weten over jouw diensten/producten, je USP’s, de concurrenten en je (gewenste) doelgroep. Vervolgens onderzoeken we de zoekvolumes van interessante zoekwoorden. Met deze waardevolle informatie op zak gaan we aan de slag met de volgende stap: het opzetten van zoekmachine advertenties.

Zoekmachine adverteren
Zoekmachine adverteren

2. Google Ads Opzetten & inrichten

Tijd voor het opzetten en inrichten van jouw Google Ads account. We geven de campagne structuur en schrijven pakkende advertentieteksten op basis van de gekozen zoekwoorden. Onze SEA-specialisten zorgen ervoor dat conversies meetbaar worden en bepalen het budget per zoekwoord en dag. Jij koppelt je betaalgegevens, zodat wij kunnen starten met zoekmachine adverteren. Natuurlijk doen we dit pas na jouw goedkeuring. Transparante en oprechte communicatie is een van onze kernwaarden en daar houden we ons dus ook aan.

3. Resultaten Presenteren & delen

Gedurende het zoekmachine adverteren heb jij altijd inzicht in de prestaties van de campagnes. We Boost Brands maakt voor jou een dashboard waarin je belangrijkste KPI’s staan. Je ziet de opbrengsten versus de kosten en ontvangt maandelijks een overzichtelijk KPI-rapport.

Zoekmachine adverteren
Zoekmachine adverteren

4. Analyseren & Verbeteren

Jouw campagnes onderhouden we periodiek, zodat we het zoekmachine adverteren continu kunnen optimaliseren. De uitkomst? Blijvende resultaten realiseren. Dit doen we op verschillende manieren:

 

  • Nieuwe advertentieteksten toevoegen
  • Analyseren welke advertenties (minder) scoren
  • Nieuwe interessante zoekwoorden toevoegen
  • Minder interessante zoekwoorden uitsluiten
  • Bekijken via welke apparaten bezoekers binnenkomen en converteren
  • Indien nodig de strategie aanpassen

 

Uiteraard doen we dit allemaal zonder jouw budget te overschrijden. Zien we kansen waar er toch wat extra budget voor nodig is? Dan overleggen we dit met jou.

Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips voor jouw Google Ads account

Gratis quickscan

Start bij ons met zoekmachine adverteren

Ben jij er klaar voor om meer leads te bereiken met adverteren in de zoekmachines? Maak dan kennis met onze SEA-experts en ontdek hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven. Samen zorgen we ervoor dat jij een groter bereik krijgt en dat potentiële klanten jou voortaan weten te vinden op het internet.

Onze Google Ads Succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
online marketing strategie strategen