fbpx
Wij maken, analyseren en verbeteren jouw Google Ads campagnes

Zoekmachine adverteren

Gratis quickscan
Zoekmachine adverteren

Meer klanten met Zoekmachine adverteren

Ben je als ondernemer overtuigd van de kansen met Google Ads (SEA) maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je al gestart met Google Ads maar vallen de resultaten tegen? We Boost Brands helpt dagelijks tientallen mkb bedrijven met het realiseren van meer leads, conversies of online verkopen via Google Ads campagnes. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen door middel van zoekmachine adverteren? Vraag dan geheel gratis & vrijblijvend een offerte aan.

 

 

Zoekmachine adverteren

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een scorende zoekmachine advertenties. Stap voor stap met als resultaat zichtbaar zijn voor nieuwe leads en klanten voor jouw bedrijf.

Vrijblijvend kennismaken
vacature projectmanager

1. Onderzoek & Kansen vinden

Wanneer we gaan starten met het adverteren via Google Ads (SEA) is het belangrijk om vooraf voldoende onderzoek uit te voeren. Tijdens deze fase verdiepen wij ons in jouw bedrijf en markt. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: welke producten/diensten verkoop je, wat zijn je USP’S, wie zijn je concurrenten en wie is je doelgroep. Op deze manier krijgen we waardevolle informatie welke we kunnen gebruiken voor jouw advertenties. Ook doen we onderzoek in de zoekvolumes op de voor jouw bedrijf interessante zoekwoorden. Met deze informatie krijgen we inzicht in de kansen voor jouw bedrijf via Google Ads.

Zoekmachine adverteren
Zoekmachine adverteren

2. Google Ads opzetten & Inrichten

Zodra de onderzoeksfase is afgerond gaan we starten met het opzetten en inrichten van het Google Ads account. In deze fase maken we, indien nodig, een Google Ads account aan. Daarnaast maken we de campagne structuur, schrijven we advertentieteksten, voegen we de zoekwoorden toe, zorgen we dat de conversies meetbaar zijn, en stellen we de bied strategie in. Wanneer dit klaarstaat vragen wij je de betaalgegevens te koppelen. Vervolgens sturen we alles ter goedkeuring naar je toe. Zodra jij akkoord geeft op de opzet zetten wij de campagnes live.

3. Resultaten Presenteren & Delen

Wij geloven erin dat jij als klant ten alle tijden inzicht moet hebben in de prestaties van jouw Google Ads (SEA) campagnes. Daarom zorgen wij altijd voor een overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen dashboard. In dit dashboard tonen wij de belangrijkste KPI’s van jouw website of webshop en laten we de opbrengsten vs. kosten zien van je Google Ads Campagnes. Daarnaast krijg je van ons standaard een maandelijks KPI rapport. Hierin onderbouwen we de behaalde resultaten en wat we hebben gedaan om dit te bereiken. Uiteraard kijken we ook naar verdere groeikansen voor jouw website of webshop. Het is natuurlijk ook mogelijk om een face to face, telefonisch of skype gesprek te hebben om je campagnes door te nemen.

Zoekmachine adverteren
Zoekmachine adverteren

4. Analyseren & Verbeteren

Om succesvol te blijven met je Google Ads campagnes is het ontzettend belangrijk hier voldoende tijd en aandacht aan te geven. Wij zorgen er voor dat jouw campagnes periodiek onderhouden worden zodat we blijvende resultaten realiseren. Dat betekent dat we zorgen dat het budget niet overschreven wordt. We voegen nieuwe advertentieteksten toe, we analyseren welke advertenties goed gaan en welke minder. Ook voegen we nieuwe interessante zoekwoorden toe of sluiten we de niet interessante zoekwoorden uit. We bekijken via welk apparaat (desktop, mobiel, tablet) jouw bezoekers binnenkomen en converteren en passen hier indien nodig de strategie op aan. Bij elke wijziging die we doen informeren we je uiteraard vooraf.

Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips voor jouw Google Ads account

Gratis quickscan

Onze Google Ads Succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens