fbpx
Alles over resultaatgerichte e-mailmarketing

E-mail marketing

Wij zorgen voor meer.

Klaar om aan de slag te gaan met Email marketing?

Elke dag ontvang we tientallen mails van verschillende bedrijven in onze mailboxen. Met e-mailmarketing kun je heel persoonlijk je doelgroep bereiken. Het is om die reden een krachtig marketingmiddel. E-mail marketing kun je op verschillende disciplines toepassen. Van leadgeneratie tot klanttevredenheid. Groot voordeel van werken met e-mailmarketing is dat alle inspanningen die je doet perfect gemeten kunnen worden.

 

Wil jij aan de slag met resultaatgerichte e-mailmarketing? Wij helpen je stap voor stap met het opzetten van een doelgerichte aanpak. Vraag eens een gratis kennismaking aan en check dan vooral je mailbox ;).

E-mail marketing

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met resultaatgerichte e-mailmarketing. Stap voor stap met als resultaat een websitebezoekers, leads of klanten voor jouw bedrijf.

Ja, ik wil aan de slag met e-mailmarketing
Vacature Marketeer

Wat is goede E-mail marketing?

E-mailmarketing is een vorm van directe marketing. Je benaderd ontvangers direct in hun mailbox met je e-mail. Veel bedrijven die actief gebruik maken van e-mail marketing hebben als doel om hiermee nieuwe klanten te werven of de relatie bij bestaande klanten te verbeteren.

 

Inmiddels is e-mailmarketing zoveel meer dan een nieuwsbrief versturen per maand. Het is juist zaak dat je ultiem relevant bent richting je doelgroep. Het is zaak dat je een e-mail verstuurd met informatie waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Door slim gebruik te maken van je klantdata is dit realistisch voor elk bedrijf. Wij helpen je stap voor stap om een goede e-mailmarketing aanpak neer te zetten.

E-mailmarketing
E-mailmarketing

Onze werkwijze

Inmiddels hebben we e-mailmarketing in mogen zetten voor tientallen bedrijven. Van landbouwmachines tot reinigingsmiddelen. Elk bedrijf bezit klantdata waar je iets mee kunt. Maar hoe kom je nu tot een resultaatgerichte e-mail marketing campagne?

 

Wanneer we aan de slag gaan met e-mail marketing kijken we vooral naar jullie ambities. Wat wil je als resultaat uit je inspanningen halen? Wanneer dat helder omschreven is gaan we ons focussen op wie we willen bereiken. We omschrijven je doelgroep en analyseren bestaande workflows. De volgende stap is het inrichten van je e-mail marketing database. We Boost Brands is bijvoorbeeld officieel partner van Mailblue. Vervolgens maken we een strak design voor je e-mails en gaan we aan de slag met het bouwen van de e-mails. Hierin bouwen we geautomatiseerde flows. Van welkomstmail tot klanttevredenheid e-mails.

 

Partner logo's We Boost Brands

E-mailmarketing campagnes met resultaat

Goed opgezette e-mailcampagnes zijn vaak heel rendabel. Het goed neerzetten van mailflows kost wat tijd. Maar daarna loopt je investering snel terug terwijl de mails wel gewoon verstuurd worden. Het is daarom dat e-mail marketing een kanaal is met een hoge ROI.

 

Maar wanneer verstuur je nu welke e-mail? En hoe zorg je dat deze automatisch verstuurd wordt op precies het juiste moment? Wij helpen je stap voor stap op weg naar resultaat gerichte e-mail marketing.

E-mail marketing
Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis sparringssessie

Gratis & Vrijblijvend sparren met onze E-mail specialisten

Gratis sessie aanvragen

Onze succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens