Talent is altijd welkom

Klaar om je carrière een boost te geven?

Ja, ik wil mijn carrière boosten
online marketing bureau steenbergen

The story of We Boost Brands

Wij zorgen voor meer. Dat is waar wij elke dag voor gaan bij We Boost Brands! Zoals onze naam het al zegt: Wij BOOSTEN merken en bedrijven. Dit doen wij met een slim en gedreven team van collega’s en vrienden! Vrienden? Ja! We werken hard, maar hebben iedere dag ontzettend veel plezier met elkaar en doen veel leuke activiteiten met het team.

 

Wij zijn hét online marketing bureau. Dit komt omdat wij transparant zijn, toegewijd zijn en streven naar maximaal resultaat voor onze klanten! Doordat klanten groeien, groeien wij mee. Binnen We Boost Brands hebben we kennis van elke discipline binnen de online marketing. Ons team bedenkt de meest toffe en slimme online campagnes en vieren samen met de klant het succes. Onze klanten bestaan uit lokale bedrijven, start-ups, scale-ups en internationale bedrijven. Van een Roosendaal tot Leeuwarden. Van een advocatenkantoor tot de grootste beachclub in Willemstad Curaçao!

Werken bij We Boost Brands

Zie jij hier jezelf al tussen staan?

Check dan onze vacatures

Welkom

Onze Teamuitjes

Work hard Play hard. Binnen We Boost Brands vinden we een goed en hecht team erg belangrijk. Alleen samen kom je tot een goed resultaat. Daarom werken we altijd samen aan projecten.

Omdat we ons elke dag hard inzetten voor onze klanten, staan we eens per kwartaal even stil en houden we een te gek teamuitje. Dit vinden we natuurlijk ook erg belangrijk. Zodoende is er elk kwartaal een teamuitje, en genieten we elke week van een heerlijke Vrij-Mi-Bo samen met een bedrijfslunch. En…..als de kers op de taart, vindt er in 2022 een snoepreis plaats voor gegadigden naar een zonnige bestemming!

Onze kennis op peil houden

Met ons team van specialisten willen wij onze kennis hoog houden. Dit doen we op verschillende manieren. Zo doen we dit met behulp van een kennissessie die om de twee weken in ons kantoor plaatsvindt. Een collega of externe verzorgt een topic over trends, ontwikkelingen of nieuwe mogelijkheden. Zo leren we veel van elkaar en houden we onze kennis hoog. Ook hebben we onze eigen We Boost Academy!

 

Ben jij al uitgeleerd? Nee! We stellen een persoonlijk leerplan met je op. Hierin krijg je de tijd en investering om jouw kennis te verbreden en up-to-date te houden. Zo ontwikkel je zelf als persoon, terwijl jij onze klanten ook nog flink kan boosten met jouw nieuwe kennis.

breda vacature marketing

Fun in the office

Naast al onze inspanning elke dag, hoort ook een beetje plezier tijdens ons werk. Dit doen we met behulp van onze eigen game area! Hier hebben we een dartbord hangen voor de darters onder ons, een Playstation om jouw Fifa skills te laten zien en een echte tafelvoetbal om jouw collega’s uit te dagen.

 

Zo zit je niet uren achter je bureau, maar kan je ook eventjes ontspannen. Wie daag jij de volgende keer uit voor een potje tafelvoetbal?

Ben jij onze perfecte match?

Heb wij jou nou enthousiast gemaakt over ons online marketing bureau? Wil jij graag werken bij We Boost Brands en heb je dé kennis in huis om ons bedrijf een BOOST te geven? Check dan snel onze vacatures!

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • Roosendaal

Digital Account Strateeg / Client Succes Manager

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • Roosendaal

Performance Marketeer

  • Fulltime of Parttime
  • Flexibele werktijden
  • Passie voor Online Marketing

Online Marketeer

Bekijk alle vacatures