Converteer leads naar sales met marketing automation

Marketing Automation

Marketing automation

Van leads klanten maken via Marketing Automation

Veel websitebezoekers aantrekken is één ding. Het is dan wel zo fijn als deze bezoekers ook leads opleveren. Dit kan gerealiseerd worden door marketing automation. Wat is marketing automation? Met deze marketingtool kunnen we persoonlijke uitingen geautomatiseerd tonen aan jouw doelgroep. We volgen het gebruiksgedrag van iedere websitebezoeker en maken van deze bezoekers leads en klanten door middel van automatische, slimme triggers. Hiermee zorgen we ervoor dat relevante boodschappen op de juiste momenten aan jouw klanten worden getoond. Met een unieke marketing machine zorgen we ervoor dat alles perfect aansluit op de wensen van jouw klanten.

Samen groeien

Marketing automation

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met resultaatgerichte marketing automation. Stap voor stap met als resultaat van nieuwe leads betalende klanten maken voor jouw bedrijf.

Ja, ik wil aan de slag met Marketing Automation

Hoe werkt marketing automation

De belangrijkste rol van marketing automation is die van de juiste boodschappen versturen op de momenten waarop de klanten daar het meest behoefte aan hebben. Zo help jij klanten letterlijk stap voor stap door hun klantreis heen. Hoe? Door data van je website te combineren met gegevens van andere kanalen, zoals e-mail. Hoe meer gegevens jij kunt aanleveren, hoe gerichter we deze tool kunnen inzetten. Vervolgens bouwen onze automation specialisten slimme triggers in met goede software. Deze software verbindt alle waardevolle klantdata met elkaar, waardoor (potentiële) klanten voortaan deze triggers te zien krijgen op cruciale momenten.

Marketing automation
VacatureMarketingRoosendaal

Deze marketingtool implementeren in jouw strategie

De eerste stap van marketing automation implementeren in jouw strategie, is je doelstellingen bepalen. Wat wil je bereiken, met welke boodschappen en op welke momenten? Jij verzamelt daarna alle data die je in je bezit hebt, waarna wij aan de slag kunnen met sterke campagnes bouwen. Er bestaan tal van triggers die kunnen worden ingezet. We Boost Brands besteedt 5% van de tijd aan scholing en opleiding, waardoor wij ook precies weten hoe we de automation het best voor jou kunnen inzetten. Laat die leads maar binnenstromen!

Wat zijn de voordelen van marketing automation

  • Meer leads met een hoge kwaliteit
  • Leads worden vaker betalende klanten
  • Relevante boodschappen tonen via de juiste kanalen op de beste momenten
  • Perfect voor B2B leadgeneratie
Marketing automation
Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Demo

Bekijk direct praktijkvoorbeelden & een aanpak voor jouw website

Gratis kennismaken

Werk samen met onze slimme marketing agency

Heb je genoeg websitebezoekers, maar weinig tot geen leads? Of kan jouw website nog wel meer bezoekers gebruiken? Kom eens gezellig op gesprek met onze marketing automation experts en ontdek alle mogelijkheden voor jouw onderneming. Wij zijn continu op de hoogte van de actualiteiten binnen onze branche en helpen je met jouw bedrijf graag naar een hoger niveau. De koffie en thee staan al klaar. Spreken we elkaar binnenkort bij ons op kantoor of op jouw locatie?

Onze succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
online marketing strategie strategen