pagina-content
Top

OVER WE BOOST BRANDS
_______

 

Jouw eigen marketingteam stand-by! Wij helpen jou als MKB ondernemer bij het bereiken van je (online) doelen. Bij We Boost Brands snappen we dat je als ondernemer ontzettend druk bent met het runnen van je bedrijf. Daarom helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een strakke marketingstrategie. Dit doen we samen met jou, stap voor stap. Ben je klaar om de groeiversneller in te zetten voor jouw bedrijf?

 

We Boost Brands is een breed inzetbaar marketingbureau met een kantoor in Breda. We zijn jong, ontzettend ambitieus (maar ECHT!) en zijn verslaafd aan resultaat behalen. Wij helpen MKB bedrijven met het inzetten of optimaliseren van hun marketingactiviteiten. Dit doen we met 1 doel: “Het boosten van jouw merk!”

 

“WIJ ZIJN WE BOOST BRANDS.
DE GROEIVERSNELLER VOOR JOUW BEDRIJF”

online-marketing-apparaten

ONLINE MARKETING

visual_offlinemarketing

OFFLINE MARKETING

visual_merkontwikkeling

MERKONTWIKKELING

Samen met jou gaan we ervoor zorgen dat je je doelstellingen behaalt, en daardoor je bedrijf kunt laten groeien. Door het slim inzetten van (online) marketing zorgen we ervoor dat je onder de aandacht komt bij jouw doelgroep, want ook jouw doelgroep zoekt online. Vervolgens zorgen wij er stap voor stap voor dat de aandacht omgezet wordt in actie. Of het nu gaat om offerte aanvragen, nieuwe aankopen, downloads, informatie aanvragen of een andere actie.

Maar voor ons is enkel de eerste actie niet genoeg. We Boost Brands helpt je door heel de klantreis. Want immers is het pas resultaat als de offerte akkoord is bevonden of de order daadwerkelijk is geplaatst. Daarom helpen wij je ook met het uitwerken van het meest krachtige offerte design en we trainen je in het opvolgen van de commerciele actie.