Intra Air

38% meer aanvragen via organisch zoekverkeer

Ja, dat wil ik ook!

40% meer organisch zoekverkeer

door het schrijven van slimme SEO blogs

105% gestegen in organische vindbaarheid

sinds de livegang van de nieuwe website

30% van alle leads

zijn nu afkomstig vanuit organisch zoekverkeer

Intra-Air: Leef en werk in een gezond binnenklimaat dankzij deze deskundigen

Iedereen verdient een gezonde leef- en werkomgeving. Dat vinden de experts van Intra-Air. Zij zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit en een binnenklimaat optimaal is, waardoor klanten gezond kunnen leven en werken in iedere ruimte. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk binnenmilieus gezond zijn, is het belangrijk dat particulieren en bedrijven deze specialisten kunnen vinden.

De stip op de horizon

De Uitdaging

Kunnen we zorgen voor een nieuwe, professionele website en ervoor zorgen dat we minder afhankelijk zijn van betaalde advertenties?

UITDAGING

Moderne website en winstgevende campagnes

Een website die modern, toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. Dat was een van de wensen van de specialisten van Intra-Air. Onze creatieve webdesigners hebben zich vastgebeten in dit vraagstuk wat resulteerde in een prachtige website die professionaliteit uitstraalt. We hebben een slim SEO-migratieplan opgesteld om geen waarde te verliezen. Toen de website helemaal klaarstond, was het tijd voor een krachtige Google Ads-campagne. We richtten Google Tag Manager en Google Analytics direct goed in. Met de nieuwe SEO-strategie zorgen we er bovendien voor dat Intra-Air minder afhankelijk is van betaalde advertenties.

Het resultaat

38% meer offerteaanvragen via organisch zoekverkeer

Dat smaakt naar meer

Uitdaging

Veel warme leads en groeiende zichtbaarheid

Onze online design specialisten hebben dus de gehele website van Intra-Air ontworpen en goed live gezet. Door middel van een sterke SEO-strategie én een strategische Google Ads-campagne krijgen de binnenklimaatspecialisten veel warme leads binnen.

De vernieuwde website en de campagne zorgden samen binnen vier maanden al voor veel mooie resultaten. Zo is er een stijging van 38% in het aantal offerte-aanvragen via organisch verkeer. Daarnaast vinden veel meer mensen de website, want Intra-Air steeg maar liefst 40% in organisch zoekverkeer. Ook is de website al met 104% gestegen in organische vindbaarheid.

Wij zijn trots op onze indirecte bijdrage aan schonere binnenmilieus. Voortaan leven en werken er een stuk meer mensen in een gezond binnenklimaat, omdat ze Intra-Air goed kunnen vinden!

intra air

Meet our team

Cathelijne

Projectmanager & Senior Online Marketeer

Marloes van Haften-Coppens

Content & SEO Marketing
Over ons - Pepijn Fierloos

Pepijn Fieloos

Digital Designer

Jim de Wilde

Google Ads Specialist
Boost
Wij zorgen voor meer

Wil jij net zoals Intra-Air ook een Boost voor jouw bedrijf?

Ja, dit wil ik ook!
Communicatiebureau Roosendaal we boost brands martijn en michael