PetSecur

Een groei van 224% in nieuwe polis aanmeldingen per maand in 5 maanden

Ja, dit wil ik ook!

Groei van 224%

in nieuwe polis aanmeldingen per maand in 5 maanden

Een stijging van 208%

in de overall conversieratio op nieuwe polis aanmeldingen

Een overall groei van 121%

in kwalitatief webverkeer vanuit slimme SEO en SEA campagnes

Een groei van 224% in nieuwe polis aanmeldingen per maand in 5 maanden

Huisdieren zijn ontzettend belangrijk voor de mens. Jouw hond of kat wordt al snel een extra gezinslid waar je onwijs veel liefde van krijgt! Een heerlijk warm ontvangst bij thuiskomt en s’avonds een lekkere warme schoot.

 

Natuurlijk overladen we onze huisdieren met liefde en goede verzorging maar gezondheidsproblemen liggen nou eenmaal op de loer. Vermijden is niet altijd mogelijk maar je kan je er wel extra op voorbereiden. Een verzekering voor je huisdier kan dan goed van pas komen.

De stip op de horizon

De klantvraag

Hoe kunnen we iedere maand met online marketing het aantal aanvragen verhogen?

UITDAGING

Een hond met een gebroken poot, een kat met een loopneus of een krolse viervoeter. Een ingreep bij jouw huisdier kan al snel veel geld kosten. Dan is het fijn dat je een vangnet heb in de vorm van een huisdierenverzekering.

 

Bij PetSecur wordt gewerkt met een Onderlinge Waarborg waardoor je samen met andere baasjes de premies laag houdt. Op deze manier zorgt PetSecur voor zorgeloos meer plezier met je dier. Dé huisdierenverzekering voor baasjes.

 

De vraag vanuit PetSecur was: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat met het gebruik van online marketing de aanvragen iedere maand hoger worden?

Referentie

Pieter Verhagen

Eigenaar PetSecur

”Samen met het team van We Boost Brands hebben we grote stappen gemaakt. Op naar meer!”

Ja, dit wil ik ook!
De eerste stap naar meer

Meer aanvragen en een verhoogde naamsbekendheid met behulp van slimme SEO en SEA campagnes

Kat in ’t bakkie!

Uitdaging

De oplossing

PetSecur heeft alle touwtjes uit handen gegeven dus geen tijd te verliezen. Klaar om flink aan te poten! Om te starten is het belangrijk om goed in beeld te krijgen wie nou je doelgroep is. Met een goed en uitgebreid zoekwoordenonderzoek binnen de doelgroep hebben we een sterke basis om SEO en SEA te optimaliseren. Goede content op je website is ontzettend belangrijk voor je vindbaarheid en een goed contentplan kan daar niet bij ontbreken.

 

Daarnaast is er een compleet nieuwe website opgeleverd met een gebruiksvriendelijke CMS zodat content makkelijk aangepast  en geplaatst kan worden. De korte lijnen met onze webbouwer zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen. Zo zorgen we voor een optimale User Experience en blijven we verbeteren op het gebied van CRO (conversion rate optimization).

Gif Hond Pet Secure
Pet Secur Hond zittend

Maar er is nog veel meer. Zo zijn we druk bezig met marketing automation. Met marketing automations kunnen we een stukje personalisatie toevoegen aan onze advertenties en mailings. Met deze innovatieve technologie kunnen we de klanten benaderen door middel van geautomatiseerde berichten via e-mail, internet en social media. Deze berichten worden volgens een reeks verzonden die workflows worden genoemd.

 

Ook maken we gebruik van affiliate marketing, ofwel het gebruiken van externe websites voor extra webverkeer. Affiliate marketing is een onlinemarketingkanaal waarbij een website producten van een adverteerder promoot via een hyperlink.

Alle werkzaamheden op een rijtje

Minder koffie, meer champagne!

Resultaten voor PetSecur

Wij zorgen voor meer!

Resultaten

Samen met PetSecur hebben we grote stappen gemaakt. We zijn er samen met onze partners in geslaagd om de nieuwe website mooi vorm te geven, goed werkend te krijgen en vooral gebruiksvriendelijk te maken.

 

Daarnaast zijn we een mooie samenwerking aangegaan met Piet Hellemans, veterinair consultant & dierenarts. Met de hulp van Piet hebben we de content een flinke boost kunnen geven door middel van professionele blogs en informatieve video’s. Samen bouwen we naar meer conversie!

Een groei van +224%

in nieuwe polis aanmeldingen per maand in 5 maanden

Een stijging van 208%

in de overall conversieratio op nieuwe polis aanmeldingen

Een overall groei van 121%

in kwalitatief webverkeer vanuit slimme SEO en SEA campagnes

Boost
Wij zorgen voor meer

Wil jij net zoals PetSecur ook een Boost voor jouw bedrijf?

Ja, dit wil ik ook!
reclamebureau Waalwijk