Jouw carrière een boost geven?

Marketing vacature in Roosendaal

Ja, ik wil mijn carrière boosten
Vacature Marketing Breda

Wij zoeken marketeers!

Creatieve campagnes bedenken, het behalen van doelstellingen en een leergierigheid waar je U tegen zegt. Jij bent een online marketeer in hart en nieren! Op zoek naar een marketing vacature in Roosendaal? Dan zijn wíj jouw perfecte match!

 

Ons online marketing bureau in Roosendaal groeit met haar klanten mee. Hoe succesvoller de online marketing voor hen werkt, hoe meer zij groeien. En hoe meer zij groeien, hoe meer We Boost Brands groeit! Door de nauwe samenwerking met klanten, een transparante en ambitieuze houding hebben wij onze klanten (en daarmee ons bedrijf) al een flinke boost gegeven. Maar we zijn nog lang niet klaar. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe ambitieuze collega! Een online marketeer die samen met ons nieuwe doelen wilt behalen, nieuwe kennis wilt opdoen en gedreven is om resultaat te behalen!

 

Kom jij ons team versterken?

Ga met ons voor resultaat!

Ben jij nou een enthousiaste marketeer op zoek naar een marketing job in Roosendaal? Ben jij op zoek naar uitdaging en gezelligheid in jouw toekomstige baan? Dan is We Boost Brands dé ideale werkplek om jouw carrière een boost te geven!

Check de vacature
enthousiast, creatief, marketeer

Ben jij onze ideale aanwinst?

Omarm jij nieuwe uitdagingen? Ben jij op zoek naar nieuwe kennis en heb jij al wat ervaring met online marketing? Dan ben jij dé leergierige marketeer die onze in het Roosendaal gelegen marketing vacature moét vervullen! We zijn continu bezig om onze kennis binnen het team te verbeteren en onze ambities te verbreden.

 

Zoals gezegd heeft de marketeer die wij zoeken heeft al enige ervaring met online marketing. Je begrijpt hoe je de online marketing inzet om de doelstellingen van klanten te realiseren en ben je goed in google ads. Ook heb je kennis over Google Analytics, SEO en is de Google Tag Manager jou niet onbekend. Je hebt verder veel creativiteit dat je maar al te graag inzet in het meedenken van marketingplannen van We Boost Brands. Heb jij kennis van Datastudio en Channable? Dat komt goed uit! Zo niet? Dan helpt ons team van specialisten je graag verder dit te verbeteren. Zo kan jij groeien en jouw vaardigheden verbeteren. Dit alles doen we onder meer door onze eigen We Boost Academy. Zodat jij snel en makkelijk de benodigde informatie kan vinden en gebruiken!

 

Ten slotte is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal van groot belang. De bedrijven waarvoor wij werken zijn voornamelijk Nederlands en dit is ook de taal die op de werkvloer wordt gesproken.

Werken bij We Boost Brands

Zie jij hier jezelf al tussen staan?

Check dan onze vacatures

Welkom
Boost
Ontbrekende kennis? We leren je graag meer!

Met welke diensten ga jij aan de slag?

Al onze diensten
Bekijk alle diensten

Wat is onze werkwijze

Voor alle klanten, zowel voor kleine start-ups als grote multinationals, werken wij met een toegewijde houding. Dit doen we met oog op resultaat. Zoals veel online-marketingbureaus zijn wij namelijk gek op resultaat! Met zo min mogelijk budget zoveel mogelijk resultaat behalen. En wanneer we kunnen werken met een groot budget, alles eruit halen om de winst te maximaliseren. We werken veel met A/B testen, verschillende varianten en monitoren wij alles via op maat gemaakte dashboards. Zodat de klant zoveel mogelijk waarde krijgt voor zijn geld.

Easyspaces
VacatureMarketingRoosendaal

Onze kernwaarden

Al decennia is er een grote verandering in de wereld gekomen: de digital shift. In deze verandering is de positie van de klant enorm gegroeid. Bedrijven die mijlenver van elkaar opereren concurreren ineens met elkaar wat de rol van de klant belangrijker maakt. Deze heeft eisen en belangen die nu een stuk beter worden gehoord. Een van die eisen is het enorme belang van transparantie. Want hoe vaak gebeurd het wel niet dat een marketingbureau on-transparant werkt, zonder overzicht voor de klant en vervolgens en een veel ste dure offerte stuurt?

 

We Boost Brands is een bedrijf waarvan een transparante werkwijze een van dé kernwaardes is waar het bedrijf voor staat. De transparante werkwijze is ontstaan als antwoord tegen de on-transparante werkwijze van concurrenten, en met de huidige grote trends in de markt slaat het concept enorm aan bij klanten. We merken dat die transparantie wordt gewaardeerd door bedrijven, die met vertrouwen het marketingbudget omhoog schroeven. Zodat wij nog meer resultaat kunnen behalen!

Heb jij er al zin in?

Met deze bedrijven werk jij straks!

Welke bedrijven precies?

Wij gaan uitdagingen niet uit de weg en willen onze klanten flink boosten! Zo verzorgen wij de totale marketing voor een grote bedrijfswageninrichtingsbedrijf tot het maken van vette inspiratieboeken voor interieursbedrijven. En we hebben hier jou bij nodig! Campagnes bedenken, oplossingen zoeken voor probleemstellingen en het runnen van projecten. Wij gaan samen met jou ervoor zorgen dat jij dé online marketeer wordt waar we allemaal van dromen!

breda vacature marketing

Waar kom jij terecht?

Met wie ga jij nou de werkweken vullen? Wie wordt jouw nieuwe (werk)familie en ga jij de werkdagen mee doorkomen? Het team van We Boost Brands bestaat niet alleen uit gespecialiseerde en enthousiaste mensen. Maar is ook nog heel gedreven en wilt groeien met het bedrijf. We Boost Brands biedt een werkplek met een fijne werksfeer en waar er genoeg ruimte is voor ontspanning. Of het nou een potje tafelvoetbal is met de stagiaire, een dartwedstrijd met de baas of een pot FIFA met de FIFA kampioen. Het kan allemaal in ons mooie penthouse kantoor! Want laten we eerlijk zijn troosteloze werkdagen in een donkere kantoor ruimte en nare strenge baas. Dat is toch verleden tijd?!

 

Meer interesse in het verbeteren van je kennis? Dan hebben we goed nieuws! Wij bieden via onze eigen We Boost Brands Academy verschillende manieren te leren! Onze nieuwe collega’s bieden wij colleges, kennissessies en verschillende trainingen om jouw kennis een boost te geven!

 

De teamuitjes waarmee wíj ons onderscheiden!

Elk kwartaal organiseren we een heel tof en gezellig teamuitje waarin jij je collega’s beter gaat leren kennen. In deze uitjes worden baco’s en biertjes meer dan eens genuttigd waardoor de sfeer er niet minder op wordt (vaak met een gezellig tripje naar Antwerpen als gevolg).

 

Buiten het kantoor wordt er verder genoeg georganiseerd om de teamspirit hoog te houden. Boksen om ons hardwerkende brein scherp te houden, een mud run om de conditie op pijl te houden of naar de sportschool gaan om voor de werkdag nog even een uitlaatklep te hebben. Natuurlijk allemaal vrijblijvend, maar zeker een aanrader.  Net zoals dat het komen naar de uitnodigingen bij klanten zeker een aanrader is om daar even te kijken wat we precies promoten. Van de gezellige avonturen in de we hebben gehad in Hofhouse in Den Haag tot de aankomende evenementen in Breda met de Foodstoet.

vacature marketing roosendaal

Heb jij interesse in onze marketeer vacature in Roosendaal?

Hebben we jou warm gemaakt voor onze marketing vacature in Roosendaal? Denk jij dat je een goede aanwinst bent voor ons team, dat je ons kan verslaan in een potje tafelvoetbal en kan je niet wachten om te beginnen? Ga dan snel naar onze vacatures! Of stuur je CV met foto/portfolio en een korte motivatie naar: martijn@weboostbrands.nl

 

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd ons bellen, appen of stuur gerust een mail.

 

Hopelijk tot snel!

 

 

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • Roosendaal

Digital Account Strateeg / Client Succes Manager

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • Roosendaal

Performance Marketeer

  • Fulltime of Parttime
  • Flexibele werktijden
  • Passie voor Online Marketing

Online Marketeer

Bekijk alle vacatures