Wij maken, analyseren en verbeteren jouw Google Ads campagnes

Meer klanten met Google Ads

Ben je als ondernemer overtuigd van de kansen met Google Ads (SEA) maar weer je niet waar te beginnen? Of ben je al gestart met Google Ads maar vallen de resultaten tegen? We Boost Brands helpt dagelijks tientallen mkb bedrijven met het realiseren van meer leads, conversies of online verkopen via Google Ads campagnes. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan geheel gratis & vrijblijvend een offerte aan.

Onze zoekmachine adverteren (SEA) cases

Try2Escape

Het realiseren van nieuwe boekingen voor onze Escaperooms via Google Ads campagnes.

+218% nieuwe boekingen dankzij Google Ads
+52% conversiestijging op de website

Neyfik

Het via een webshop verkopen van Neyfik brandblussers middels Google Ads campagnes.

+185% meer orders via Google Ads
+175% omzetstijging via de webshop

Keukens-spuiten.nl

Het genereren van leads in de vorm van offerte aanvragen via Google Ads campagnes.

+319% offerte aanvragen dankzij Google Ads
+92% conversiestijging op de website

Onze werkwijze

1. Onderzoek & Kansen vinden

Wanneer we gaan starten met het adverteren via Google Ads (SEA) is het belangrijk om vooraf voldoende onderzoek uit te voeren. Tijdens deze fase verdiepen wij ons in jouw bedrijf en markt. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: welke producten/diensten verkoop je, wat zijn je USP’S, wie zijn je concurrenten en wie is je doelgroep. Op deze manier krijgen we waardevolle informatie welke we kunnen gebruiken voor jouw advertenties. Ook doen we onderzoek in de zoekvolumes op de voor jouw bedrijf interessante zoekwoorden. Met deze informatie krijgen we inzicht in de kansen voor jouw bedrijf via Google Ads.

google-ads-sea-onderzoek
google-ads-sea-accountstructuur

2. Google Ads opzetten & Inrichten

Zodra de onderzoeksfase is afgerond gaan we starten met het opzetten en inrichten van het Google Ads account. In deze fase maken we, indien nodig, een Google Ads account aan. Daarnaast maken we de campagne structuur, schrijven we advertentieteksten, voegen we de zoekwoorden toe, zorgen we dat de conversies meetbaar zijn, en stellen we de bied strategie in. Wanneer dit klaarstaat vragen wij je de betaalgegevens te koppelen. Vervolgens sturen we alles ter goedkeuring naar je toe. Zodra jij akkoord geeft op de opzet zetten wij de campagnes live.

3. Resultaten Presenteren & Delen

Wij geloven erin dat jij als klant ten alle tijden inzicht moet hebben in de prestaties van jouw Google Ads (SEA) campagnes. Daarom zorgen wij altijd voor een overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen dashboard. In dit dashboard tonen wij de belangrijkste KPI’s van jouw website of webshop en laten we de opbrengsten vs. kosten zien van je Google Ads Campagnes. Daarnaast krijg je van ons standaard een maandelijks KPI rapport. Hierin onderbouwen we de behaalde resultaten en wat we hebben gedaan om dit te bereiken. Uiteraard kijken we ook naar verdere groeikansen voor jouw website of webshop. Het is natuurlijk ook mogelijk om een face to face, telefonisch of skype gesprek te hebben om je campagnes door te nemen.

google-ads-sea-resultaten
google-ads-sea-analyseren

4. Analyseren & Verbeteren

Om succesvol te blijven met je Google Ads campagnes is het ontzettend belangrijk hier voldoende tijd en aandacht aan te geven. Wij zorgen er voor dat jouw campagnes periodiek onderhouden worden zodat we blijvende resultaten realiseren. Dat betekend dat we zorgen dat het budget niet overschreven wordt. We voegen nieuwe advertentieteksten toe, we analyseren welke advertenties goed gaan en welke minder. Ook voegen we nieuwe interessante zoekwoorden toe of sluiten we de niet interessante zoekwoorden uit. We bekijken via welk apparaat (desktop, mobiel, tablet) jouw bezoekers binnenkomen en converteren en passen hier indien nodig de strategie op aan. Bij elke wijziging die we doen informeren we je uiteraard vooraf.

Wat wij voor je uit handen nemen

 • Aanmaken van een Google Ads account
 • Koppelen van Google Ads aan jouw Google Analytics account
 • Het meten van conversiedoelen in Google Ads en koppelen met Google Analytics
 • Zoekwoord & bedrijfsonderzoek voor een sterk vertrekpunt van jouw Google Ads campagnes
 • Het maken en instellen van je Google Ads campagnes
 • Het schrijven van strakke advertentieteksten
 • Het continue verbeteren van jouw Google Ads campagnes
 • Periodiek communiceren wij de grootste groeikansen voor jouw Google Ads campagnes
 • Opzetten van een overzichtelijk Dashboard met alle live resultaten

Hoe werkt zoekmachine adverteren (SEA)

Wanneer je gaat adverteren via Google Ads (SEA) betaal je voor een hoge positie in de zoekresultaten binnen Google. Je kunt zelf bepalen op welke woorden je wilt adverteren, mits dit voldoende aansluit bij jouw product of dienst. Zodra je Google ads advertenties eenmaal zichtbaar zijn betaal je doorgaans voor per klik. Dat betekend dat je pas hoeft te betalen voor het vertonen van je advertentie zodra iemand daadwerkelijk klikt en op je website of webshop terecht komt. De prijs per klik varieert. Dit heeft o.a. te maken met het aantal keren dat gezocht wordt naar dit zoekwoord, het aantal concurrenten dat op dit woord adverteert maar ook de kwaliteit van je eigen website of webshop speelt een belangrijke rol. Binnen jouw Google Ads account kun je vervolgens zelf bepalen hoeveel geld, ook wel klik budget genoemd, je per maand wenst uit te geven aan de advertenties.

Resultaten in een overzichtelijk dashboard

We snappen dat je als ondernemer of marketingverantwoordelijke erg druk bent. Wij vinden het daarom belangrijk dat je ten alle tijden inzicht moet hebben in de resultaten van je Google Ads investering. Daarom zorgen wij, wanneer we je Google Ads campagnes inrichten, ook standaard voor een op maat gemaakt dashboard. Samen met jou bepalen we welke KPI’S hierin getoond moeten worden. Het dashboard is voor jou op elk willekeurig moment te benaderen. Zo blijf je continue op de hoogte van het rendement op je marketing investering.

google-ads-sea-dashboard

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, stuur mij vrijblijvend advies op maat

 • Altijd binnen 24u reactie
 • Geheel vrijblijvend
 • Advies op maat gericht op jouw bedrijf
 • +5 specialisten met meer dan 10 jaar ervaring
 • Altijd een vast contactpersoon

Binnen 24 uur ontvangt u een reactie van onze specialisten.