Steamrs

Een omzetstijging van 333% in slechts twee maanden tijd

Ja, dat wil ik ook!

Zes euro terugverdienen

op iedere gëinvesteerde euro

Een verlaging van 20%

op de kosten per klik binnen Google Ads

Meer dan 600.000 vertoningen

van de producten op Shopping

STEAMRS: hoogwaardige kledingstomers en aanverwante producten

STEAMRS, een Nederlands fashion-care merk opgericht in 2021, streeft naar eenvoudige en plezierige kledingverzorging met een luxe collectie gadgets die passen bij een moderne levensstijl. Geïnspireerd door minimalisme en duurzaamheid combineert het merk eenvoudige geometrische vormen, hoogwaardige materialen en tijdloze designs. In samenwerking met lokale fabrikanten worden producten ontworpen om een leven lang mee te gaan.

De visie van STEAMRS is gebaseerd op de kracht van textielverzorging, waarbij zorgvuldige behandeling de levensduur van kleding verlengt en bijdraagt aan een duurzame garderobe. De missie is gericht op het ontwerpen van duurzame kwaliteitsproducten, met aandacht voor elk detail en een focus op productrecycling.

De droom van STEAMRS is om de manier waarop we met kleding omgaan te veranderen, met makkelijke en efficiënte kledingverzorgingsproducten die bijdragen aan een onberispelijke uitstraling en een langere levensduur van favoriete kledingstukken. Het merk benadrukt de emotionele waarde van kleding en het belang van liefdevol onderhoud voor een onberispelijke uitstraling.

De stip op de horizon

De Uitdaging

Hoe zorgen we voor meer omzet via de webshop?

UITDAGING

Bij het aangaan van de samenwerking met We Boost Brands had STEAMRS als doel om hun webshopomzet te verhogen en een stabiele groei te realiseren. Aanvankelijk mikten ze op een verdubbeling van de omzet, maar in augustus was deze doelstelling nog niet gehaald, wat aangaf dat er ruimte was voor verbetering. De uitdaging was om de online zichtbaarheid te vergroten, de verkoopresultaten te optimaliseren en een strategie te implementeren die duurzame groei mogelijk zou maken.

Het resultaat

Een omzetstijging van 333% in slechts twee maanden tijd

Dat smaakt naar meer

RESULTAAT

Kwalitatieve leads en meer online exposure

We Boost Brands ontwikkelde een uitgebreide strategie voor STEAMRS, waarbij ze verder gingen dan de gebruikelijke social media-advertenties. Door gebruik te maken van Channable voor het beheren van de productfeed en het optimaliseren van de informatie, slaagden ze erin om de online prestaties aanzienlijk te verbeteren. In oktober behaalde STEAMRS een record omzet, wat neerkwam op een indrukwekkende groei. Deze groei was niet alleen kwantitatief, maar ook kwalitatief, aangezien de overgang naar een ROAS-strategie aantoonde dat elke geïnvesteerde euro resulteerde in een opbrengst van 6 euro.

De geleidelijke uitbreiding van de campagnes, eerst van regionaal naar nationaal, was een gevolg van het succesvolle beheer van de Google Shopping-campagnes. Door gebruik te maken van tools zoals ProductHero werden de kosten per klik (CPC’s) met ongeveer 20% verlaagd, waardoor het mogelijk werd om meer klikken te genereren met hetzelfde budget. Dit succes leidde niet alleen tot het beheren van social ads, maar opende ook de deuren naar internationale uitbreiding.

Als klap op de vuurpijl heeft We Boost Brands het vertrouwen van STEAMRS gewonnen om hun marketingactiviteiten uit te breiden naar Frankrijk. Dit succesverhaal illustreert niet alleen de kracht van doordachte online marketingstrategieën, maar ook het vermogen van We Boost Brands om mee te groeien met de ambities van hun klanten. Van een initiële uitdaging om een omzetdoel te behalen, heeft STEAMRS nu niet alleen hun doelen overtroffen maar staat het ook op het punt om internationaal succes te behalen, met We Boost Brands als betrouwbare partner aan hun zijde.

Meet our team

Jim de Wilde

Google Ads Specialist

Stijn Hamers

Google Ads Specialist
Boost
Wij zorgen voor meer

Wil jij net zoals STEAMRS ook een Boost voor jouw bedrijf?

Ja, dit wil ik ook!
Communicatiebureau Roosendaal we boost brands martijn en michael