Jouw carrière een boost geven?

Marketing vacature in de omgeving Breda!

Ja, ik wil mijn carrière boosten
Vacature Marketing Breda

Hé marketeers in de omgeving van Breda!

Het bedenken van creatieve campagnes, doelstellingen behalen en je bent lekker leergierig. Jij bent een geboren online marketeer! Ben jij nou zoek naar een marketing vacature in Breda? Dan zijn wíj een perfecte match!

 

Op maar een halfuurtje rijden ligt ons in Roosendaal gelegen online marketing bureau. Wij hebben één grote passie: meegroeien met onze klanten. Hoe beter hun online marketing gaat, hoe meer zij groeien. En als zij meer gaan groeien, hoe meer We Boost Brands groeit! Als gevolg van onze transparante werkwijze, nauwe samenwerking met klanten en met een ambitieus team hebben wij onze klanten (en daarmee ons bedrijf) al een flinke boost gegeven. Echter zijn we nog lang niet klaar. Integendeel wij willen nòg meer groeien, wat ons op de zoektocht naar een ambitieuze collega heeft geleid! Een online marketeer die ernaar streeft om samen nieuwe doelen te behalen, nieuwe kennis graag wilt opdoen en gedreven is om resultaat te behalen!

Kom jij ons team versterken?

Ga met ons voor meer!

Ben jij nou een enthousiaste marketeer die op zoek is naar een marketing job in de omgeving Breda? Zoek jij uitdaging en gezelligheid in jouw toekomstige baan? We Boost Brands is dan dé ideale werkomgeving voor jou om jouw carrière een boost te geven!

Check de vacature
creatief, enthousiast, marketeer

Ben jij dé ideale aanwinst?

Ga jij nieuwe uitdagingen niet uit de weg? Wil jij maar al te graag nieuwe kennis opdoen en heb jij al wat online marketing ervaring? Dan ben jij dé leergierige marketeer die onze in het Roosendaal gelegen marketing vacature moét vervullen! We zijn continu bezig om onze kennis binnen het team te verbeteren en onze ambities te verbreden.

 

De marketeer die wij zoeken heeft al enige ervaring met online marketing. Je begrijpt hoe je doelstellingen van klanten kunt behalen via de online marketing en je bent een kei in Google Ads. Ook heb je wat kennis over SEO, Google Analytics en is de Google Tag Manager jou niet onbekend. Verder wil je maar al te graag jouw creativiteit inzetten om We Boost Brands te helpen met het meedenken van marketingplannen. Bezit jij al kennis van Datastudio en Channable? Dat is een echte pré! Zo niet? Geen probleem! Ons team zal jou helpen dit te verbeteren. Zo kan jij jouw vaardigheden verbeteren en flink groeien. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze eigen We Boost Academy. Op dit platform kan jij snel en makkelijk de benodigde informatie vinden en gebruiken!

 

De Nederlandse taal dien je uitstekend te beheersen. We werken namelijk vooral voor Nederlandse bedrijven en is de taal ook op de werkvloer een onmisbaar communicatiemiddel.

Werken bij We Boost Brands

Zie jij hier jezelf al tussen staan?

Check dan onze vacatures

Welkom
Boost
Ontbrekende kennis? We leren je graag meer!

Waarmee kan jij van dienst zijn?

Al onze diensten
Bekijk alle diensten

Hoe gaan wíj aan de slag?

Van de net begonnen start-ups tot de ervaren multinationals. Wij werken voor elke klant met een toegewijde houding. Dit alles doen we voor resultaat! Net zoals veel online-marketingbureaus zijn wij dol op het behalen van resultaat. Om met beperkte middelen een aanzienlijk resultaat te behalen, of om met een ruim budget alles eruit te halen. Daar worden wij wild van! Dit doen we door te meten, verschillende varianten te testen en door alles te monitoren op op maat gemaakte dashboards. Hierdoor krijgt de klant zoveel mogelijk waarde voor zijn geld!

Easyspaces
VacatureMarketingRoosendaal

De laatste jaren is er een grote verandering te zien in de wereld: de digital shift. Als gevolg hiervan is er een grote verandering te zien van de machtposities tussen klanten en bedrijven. Zo heeft de klant haar machtspositie flink zien groeien ten opzichte van bedrijven. Dit komt omdat bedrijven door de komst van het internet ineens allemaal met elkaar concurreren. Hierdoor is de concurrentie hoog en krijgt de klant meer eisen waaraan bedrijven moeten voldoen. Een daarvan is de transparantie die wordt geëist. Hoevaak gebeurd het dat een bedrijf (al helemaal marketingbureaus) een dure offerte stuurt en dat het onduidelijk is wat ze nou precies hebben gedaan?

 

Een van dé belangrijkste kernwaardes van We Boost Brands is daarom transparantie. Onze  werkwijze draait erop, en is ontstaan als tegenantwoord op de ontransparante werkwijze die de concurrenten in de markt wèl hebben. De transparantie wordt gewaardeerd, merken wij aan de tevredenheid van onze klanten. Die met vertrouwen het marketingbudget weer is opschroeven als de doelstellingen ruimschoots zijn behaald.

Heb jij er al zin in?

Met deze bedrijven werk jij straks!

Een paar bedrijven waarvoor wij werken

Om onze klanten een boost te geven gaan we uitdagingen niet snel uit de weg! We verzorgen bijvoorbeeld de complete marketing voor verschillende grote technische bedrijven, en optimaliseren we de content van verschillende interieursbureaus. Voor ieder bedrijf is een andere strategie verreist en wij zetten alles op alles om deze strategie te verwerkelijken! Wij zoeken dé kandidaat die samen met ons campagnes bedenkt, voor probleemstellingen oplossingen zoekt en projecten gaat runnen. Geen zorgen om missende kennis! Wij zorgen ervoor dat jij groeit als online marketeer!

breda vacature marketing

Wie worden jouw collega's?

Wie zijn nou die collega’s waarmee jij je werkdagen gaat doorkomen? En wie worden die gezellige mensen waarmee jij de doelstellingen gaat behalen? Ons gespecialiseerd team bestaat uit enthousiastelingen die maar al te graag willen groeien met het bedrijf. Bij ons hangt er altijd een fijne werksfeer en biedt We Boost Brands een werkplek aan waar er genoeg plek is voor ontspanning. Zo wordt er regelmatig een potje tafelvoetbal gespeeld tussen collega’s, is een dartwedstrijd met de baas niet ongewoon en wordt er fanatiek FIFA gespeeld. In ons mooie penthouse kantoor kan het allemaal. Geen troosteloos kantoor en donkere werkdagen zoals vroeger. Maar een fijne werkplek waar iedereen zich thuis voelt!

 

De collega’s bij jouw We Boost Brands werkweek zijn gespecialiseerd en zorgen ervoor dat er verschillende kennissessies gevuld worden. Op deze manier houden we elkaar scherp, en kunnen we van elkaar veel leren. Verder bieden we verschillende trainingen en cursussen via onze eigen We Boost Academy. Hierdoor trainen we onze werknemers om dé online marketeer te worden die zich in iedereen schuil houdt!

De We Boost teamuitjes

Elk kwartaal wordt er verder een gezellig teamuitje georganiseerd waarin jij je toffe collega’s nóg wat beter gaat leren kennen. Baco’s en biertjes worden hierin maar al te graag genuttigd wat de sfeer enorm goed doet (vaak met een leuk tripje naar Antwerpen als gevolg).

 

Natuurlijk wordt er meer georganiseerd om de teamspirit hoog te houden. Zo wordt er gebokst om ons hardwerkkende brein scherp te houden, staat er een mud run op de planning om ons doorzettingsvermogen op de proef te stellen en gaan we elke maandag naar de sportschool om fit te blijven! Allemaal vrijblijvend natuurlijk, maar zeker een aanrader. Net zoals de klanten die we bezoeken bij een leuke uitnodiging om de relatie op pijl te houden. Even kijken welk evenement we precies aan het promoten zijn is natuurlijk van groot belang! Zo hebben we gezellige avonturen meegemaakt in Den Haag bij Hofhouse en staat er ook nog een hele leuke foodstoet in Breda op de planning!

vacature marketing roosendaal

Heb jij interesse in de vacature marketeer in Breda?

Denk jij dat jij onze marketing vacature in Roosendaal perfect kan invullen? Denk jij dat je een goede aanwinst bent voor ons team, dat je ons kan verslaan in een potje tafelvoetbal en kan je niet wachten om te beginnen? Ga dan snel naar onze vacatures! Of stuur je CV met foto/portfolio en een korte motivatie naar: martijn@weboostbrands.nl

 

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd ons bellen, appen of stuur gerust een mail.

 

 

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • Roosendaal

Digital Account Strateeg / Client Succes Manager

  • Fulltime
  • 40 uur per week
  • Roosendaal

Performance Marketeer

  • Fulltime of Parttime
  • Flexibele werktijden
  • Passie voor Online Marketing

Online Marketeer

Bekijk alle vacatures