fbpx
Het hart van je online marketing campagnes

Werkende websites & landingspagina's

Werkende websites & landingspagina's

Meer leads via een werkende website of landings- pagina

Een goede website of webshop vormt het hart van je online marketing campagnes. Of het nu tekst, video of display campagnes zijn, in veel gevallen komen alle campagnes uit op je website. Een goed werkende website of landingspagina is om die reden onmisbaar. Met een goede combinatie van techniek, design en online marketing bezit jij de succesformule voor online schaalbaarheid.

 

Ben jij benieuwd of je de juiste stappen neemt op dit moment? Vraag dan onze gratis quickscan aan. Wij analyseren je website en geven gratis & vrijblijvend een aantal praktische tips.

Werkende websites & landingspagina's

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een krachtige website. Stap voor stap met als resultaat landingspagina’s zie zorgen voor een hogere conversie en nieuwe aanvragen.

Ja, ik wil aan de slag met werkende landingspagina's
Aan-het-werk-in-ons-online-marketing-bureau-in-roosendaal

Onze werkwijze voor een werkende website

Super! Je hebt besloten om aan de slag te gaan met je website. Je kan niet wachten om aan de slag te gaan. Wanneer we samen aan je website of webshop gaan werken is dit onze werkwijze:

 

  1. Het doel van je website: Samen bepalen we het doel van je website. Zoek je naar naamsbekendheid, leads of verkopen? Een concreet doel is de basis voor een strakke website.
  2. Zoekwoordonderzoek: Onze marketingspecialisten gaan op zoek naar het online zoekgedrag van je doelgroep. Op basis hiervan kunnen we je websitestructuur goed bepalen.
  3. Design: Ons online tream zorgt voor een creatief maar functioneel design. Met als doel je websitebezoekers eenvoudig door je website heen te loodsen.
  4. Ontwikkeling: Nadat je design is goedgekeurd gaan we aan de slag met het bouwen van je website en/of webpagina’s. Deze maken we meestal in WordPress zodat je er later zelf ook makkelijk bij kan.
  5. GOLIVE: Het is zover! Na hard werken gaat je nieuwe website live. Uiteraard begeleiden wij je volledig in dit traject zodat het direct een succes wordt.
Websites en landingspagina's
Websites en landingspagina's

Uitnodigend design vs maximale conversie

Het neerzetten van een pakkend design is belangrijk. Maar de afweging tussen een heel creatief design vs. een conversievriendelijke website vergt soms wat keuzes. Juist daarom is het in de allereerste stap belangrijk om te bepalen wat je doelen zijn. Is naamsbekendheid of branding je doel? Dan kun je juist een hele creatieve website neerzetten. Ben je op zoek naar meer leads of verkopen? In dat geval is conversiegericht design belangrijk. Wij kunnen je hier stap voor stap bij helpen.

Wat kunnen wij concreet voor jou betekenen

  • Huisstijl doorvertalen naar een pakkend webdesign: We vertalen jouw huisstijl door naar een pakkend webdesign waarbij we ons focussen op jouw bedrijfsdoelstellingen.
  • Bouwen van website of landingspagina: Op basis van het goedgekeurde design gaan we aan de slag met het inrichten van je website. Hierin kunnen wij volledig ontzorgen. Van teksten schrijven tot beeldbank genereren.
  • Geoptimaliseerd voor de zoekmachine: Op basis van onze analyses zetten we de websitestructuur zo neer dat de website goed gaat scoren in de zoekmachine.
Websites en landingspagina's
Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Demo

Bekijk direct voorbeelden & een aanpak voor jouw website

Gratis kennismaken

Onze succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
Martijn van Aalst en Michael Janssens