Het juiste moment, de juiste boodschap

Display & Video

Gratis kennismaken
Display & Video

Je merk een boost geven in naams- bekendheid

Ben jij op zoek naar een manier om de naamsbekendheid van je merk te vergroten? Dan zijn campagnes met display en/of video het perfecte kanaal. Maar wist je dat veel conversie gerealiseerd kan worden als dit goed opgezet is?  Wij helpen je stap voor stap met het gericht inzetten van verschillende soorten display of video campagnes. We zorgen samen dat jouw doelgroep de juiste boodschap op het juiste moment te zien krijgt.

 

Ben jij benieuwd of je de juiste stappen neemt op dit moment? Vraag dan onze gratis QuickScan aan. Wij analyseren je lopende campagnes en geven gratis & vrijblijvend een aantal praktische tips.

Display & Video

Samen groeien

Wij zorgen voor meer

Wij helpen je graag met een aantrekkelijke video of display campagnes. Stap voor stap met als resultaat een hogere naamsbekendheid en conversies via je online campagnes.

Ja, ik wil aan de slag!
Diensten

Display, Video of toch Banners? Maak strategische keuzes

Wanneer je start met visuele campagnes wil je dat deze zo relevant en aantrekkelijk mogelijk zijn. Door een pakkende boodschap te tonen aan je doelgroep is de kans groter dat op je banner geklikt wordt. Kortom je wil campagnes neerzetten die naadloos aansluiten bij je bedrijfsdoelstellingen.

 

Wanneer je je bedrijfsdoelstellingen hebt bepaald gaan we samen aan de slag bij het bepalen van de juiste kanalen. Een goede visuele campagne kan namelijk in elke fase van je klantreis een waardevolle rol hebben. Op basis van de gekozen kanalen gaan wij vervolgens aan de slag met het bouwen en monitoren van je campagnes. We analyseren waar we het meest efficiënt campagne ruimte kunnen inkopen tegen een zo hoog mogelijk rendement.

Display en Video
Display en Video

Onze werkwijze

Wanneer de bedrijfsdoelstellingen in kaart zijn gebracht gaan we aan de slag met het opmaken van een campagne blauwdruk. Onze blauwdruk is een praktisch plan van aanpak waarin we laten zien hoe we display en/of video campagnes gaan inzetten. Hierin komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Design: We tonen concept designs van de video of display campagnes. We laten zien hoe we jouw doelgroep visueel willen bereiken en zorgen voor interactie.
  • Boodschap per fase in de klantreis: We laten je zien hoe we zorgen dat jouw campagnes ultiem relevant blijven voor je doelgroep. Niets irritanter dan een display campagne tonen die niet relevant meer is.
  • Tone of voice: Naast design zijn krachtige teksten onmisbaar. We laten je zien hoe tekst en visualisatie elkaar maximaal versterken.
Quickscan online marketing bureau bergen op zoom

Gratis Quickscan

Direct praktische tips om je campagnes te optimaliseren

Quickscan aanvragen

Onze succesverhalen

Boost
wij zorgen voor meer

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf een boost kunnen geven?

Kennismaken
online marketing strategie strategen