Het gezicht van jouw team!

Recruitment video’s

Ja, ik wil een gratis sparsessie
De eerste stap op weg naar meer

Jouw team, onze camera: een match made in heaven!

Klaar om de wereld te laten zien waarom jouw team het beste is en iemand bij jou wíl werken? Met de zoektocht naar goed personeel is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden van de rest. Bij We Boost Brands staan we naast onze ondersteuning in jouw online marketing strategie te springen om jouw bedrijfscultuur en dynamiek te vangen in een onvergetelijke recruitment video. Denk levendig, authentiek, en vol persoonlijkheid – precies zoals jullie zijn!

Onze succesverhalen

Deze bedrijven gingen je voor

Gerealiseerde projecten

Recruitment video's
Bekijk alle cases
Recruitment video laten maken

Plan nu je gratis sparsessie

Ruim 100 bedrijven gingen je reeds voor

Bij ons geen saaie kantoorshots, wij gaan voor het echte werk. Onze passie? Het verhaal van jouw team vertellen. We willen de sfeer, de mensen en de energie van jouw bedrijf vangen in elke frame. Jouw toekomstige collega’s kunnen niet wachten om te zien waar ze terechtkomen. Onze video’s zetten jouw team in de schijnwerpers en laten de wereld zien waarom werken bij jou geweldig is!

Plan nu je gratis sparsessie

Trek de beste kandidaten aan!

Werf nieuwe collega’s met een recruitment video

Wij geloven in echte verhalen. Jouw bedrijf heeft iets unieks en dat laten we zien. Onze videoproducties brengen jouw visie tot leven. Denk aan interviews met teamleden en een kijkje achter de schermen. Een goede recruitment video is meer dan een vacature in beeldvorm. Het gaat om het creëren van een connectie, het opbouwen van een band. Wij helpen je niet alleen om talent te werven, maar ook om een band op te bouwen met jouw toekomstige teamleden.

Wij zorgen voor meer

Waarom klanten met We Boost Brands werken

Samen werken we aan succes

Boost
online marketing strategie klant

Ruim 10 jaar ervaring, meer dan 15 online marketing specialisten

  • Ruim 10 jaar ervaring met het maken van prestatie gerichte marketing strategieën.
  • Met 15 top collega’s werken we dagelijks om jou te laten groeien. We focussen ons op jouw businesscase (omzet, marge, winst) of naamsbekendheid.
  • We houden van data. Dat betekent dat we met een complementair team echt inhoudelijk aan jou case kunnen werken. Met maar één doel: Prestaties laten groeien.
  • We werken 100% transparant en hanteren geen onverwachte kosten. We gaan voor een echt partnership, maar we werken niet met lange contracten. We zijn immers flexibel.
  • Onze bewezen aanpak heeft geresulteerd in meerdere partnerships en samenwerkingen. Zo zijn we officieel Google partner, Bing partner, Leadinfo partner, Channable partner, en meer!

 

Een team dat barst van creatieve ideeën

Samenwerken als één team

Voor de mooiste recruitment video's

Samen

Wat kost een recruitment video?

Topkwaliteit hoeft niet de hoofdprijs te kosten. We begrijpen dat elk bedrijf een budget heeft. Laten we samen kijken hoe we jouw droomvideo kunnen maken. We garanderen dat elke cent die je besteedt, bijdraagt aan het aantrekken van topkandidaten. Neem contact op voor een offerte op maat – eerlijk, transparant en altijd met een focus op kwaliteit.

online marketing strategie succes
Maatwerk recruitment video's

Wat krijg je precies van ons?

Wij zorgen voor de mooiste creaties

Recruitment video's
Tot slot

Recruitment video's die vertellen en verleiden

Klaar om jouw bedrijf op de kaart te zetten en met een pakkende recruitment video het talent van de toekomst aan te trekken? Ons team van creatievelingen kan niet wachten om met jou samen te werken. Bel, mail, app, of kom langs met een kopje koffie. We zijn er klaar voor!

En onthoud dat we bij We Boost Brands meer doen dan alleen recruitment video’s. Of het nu gaat om bedrijfsvideo’s, productfotografie, productvideo’s of iets heel anders – wij staan klaar om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Let’s make some magic!

Boost
Plan direct een gratis interactieve sparsessie in met ons team

Ben jij klaar voor de mooiste recruitment video's?

Ja, ik wil een gratis sparsessie
online marketing strategie strategen